Printable View
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Eriklerde hastalık var bu sene gibi duruyor gelen Bilgi bu şekilde Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Farketmez yemeyecez biz, içinde şeker varsa tamamdır.:he:
Alıntı: Originally Posted by samreit Kayisidan olur mu? Benim bahce alkol kokmaya baslar yakinda. Gelelim hemen!:yes:
Alıntı: Originally Posted by samreit Kayisidan olur mu? Benim bahce alkol kokmaya baslar yakinda. Olur olur gönder sen .
Alıntı: Originally Posted by dimitris Olur olur gönder sen . Olur göndersin, biz adrese gidiyoruz daha çok beklersin!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by dimitris Olur olur gönder sen . Gidebilsem toplar gönderirim. Zaten agacin 2/3'sini kovada toplayip, sonra domuzlara atiyorum (acaip seviyorlar). O sürec icerisinde alkol olamaya basliyor.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Olur göndersin, biz adrese gidiyoruz daha çok beklersin!:oleyo: Gidin toplayin, orada olsam gelin toplayin derdim. Ama Dimitris daha yakin
Alıntı: Originally Posted by samreit Gidin toplayin, orada olsam gelin toplayin derdim. Ama Dimitris daha yakin O halde ben gelinceye kadar kaysılar toplansın, rakı yapılsın der Reha abi .
Alıntı: Originally Posted by şahna gelenin ilk işi yolları ,köprüleri ,hastaneleri kamulaştırmalı. fakat adamlar işi londra mahkemelerine bağladı. bunların Turlıyede sırketlerı yokmu basarsın vergı cezasını olur biter...yok emme masaustu şirket ise mokoko