Tek tek zor ama Google da her halde vardır demirbank ,kentbank, ege bank, yurtbank, türk ticaret bankası, tarisbank, toprakbank, iktisatbank, Etibank, emlak kredi, tyt bank, daha vardır hatirlamiyorum
Tek tek zor ama Google da her halde vardır demirbank ,kentbank, ege bank, yurtbank, türk ticaret bankası, tarisbank, toprakbank, iktisatbank, Etibank, emlak kredi, tyt bank, daha vardır hatirlamiyorum
Türk Ticaret Bankası
Bank Ekspres
İnterbank
Esbank
Yaşarbank
Egebank
Sümerbank
Yurtbank
Bank Kapital
Etibank
Demirbank
Ulusal Bank
İktisat Bankası
Tariş Bank
Bayındırbank
Kentbank
EGS Bank
Site Bank
Toprak Bank
Pamukbank
İmar Bankası
Adabank
Resmi gazete de stopaj karari yok.
Evet aynen sayın egeduk şimdi bir kriz olursa 5 yada 6 banka kalır
Pamukbank ta mesala , mudilerin parasi kaldimi ? Kaldiysa ben bilmiyorum , batmak baska kapanmak baska
Neden batti cikti konuşuluyor bu başlıkta anlamadım. Ortada bilgi de yok boş hamaset. Zaten flood yüzünden akış da okunmuyor oran da öğrenilemiyor.
Geçmişte IMF istedi diye birçok bankaya devlet el koymuştu...Pamukbank ,Demirbankta kendine has hikayesi vardı...Demir 2 milyara satılacakken operasyon yemişti...Pamukbank adamın biri ykb ye göz koyduğundan vs.... Bahse konu operasyonların devlete maliyeti 1 kağıt bile değildi...Çoğu banka gayet sağlamdı ama konsolidasyon isteyen imf vardı....Kısaca IMF yoksa rahat uyuyabilirsiniz...