jp morganın aşagıdaki dediği şeyler olmazsa thy orta vade guzel olabilir ama borsada hersey olabilir yani expect unexpected e inananlardanım.ytd
JPMorgan: something worse than a recession could be coming
Printable View
jp morganın aşagıdaki dediği şeyler olmazsa thy orta vade guzel olabilir ama borsada hersey olabilir yani expect unexpected e inananlardanım.ytd
JPMorgan: something worse than a recession could be coming
Türk silahlı kuvvetleri edirne'ye yaklaşık 300 silahlı araç gönderiyor. Bu Yunanistan meselesi en çok Türk hava yollarını etkiler diye düşünüyorum. Sizlerin fikirleri nelerdir,?
Şahsen karşı olmasam da sürekli prim bonus sponsorluk vb. nakit çıkışı yaratan şeyler özellikle yabancı fon ve yatırımcılarım hiç sevmediği şeyler. Baskının bir değer sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Özellikle bir süre şu bonus prim vb.konusunun kapatılması lazım.
Herşeye zam geliyor. Herşeyin fiyati artıyor. Dolayısıyla şirketler yıl sonunda enflasyon oranında değerleme yapacaktır muhtemelen. Dolayısıyla yıl sonunda bilançoda güzel degerleme ile karşılaşabiliriz diye düşünüyorum.
Tombulu 50’lerde oyalamışlardı. Tekrar buralarda ne kadar oyalanır bilemem. P/D değeri, F/K sı zaten ucuz bilançodan sonra daha da ucuzlayacak olmasından dolayı bekliyoruz. İnşallah sonu güzel olur.