Patlama sonrası başka bir video daha gördüm, 7-8 kişi yerde yatıyordu, ambulans geldiği bir zaman, ama yayın yasağı getirecek kadar varmış. Bence yayın yasağı doğru bir karar.
Printable View
Patlama sonrası başka bir video daha gördüm, 7-8 kişi yerde yatıyordu, ambulans geldiği bir zaman, ama yayın yasağı getirecek kadar varmış. Bence yayın yasağı doğru bir karar.
Çıkın partizanlıktan ve bir şekilde bu ülke üzerinden oynanan oyunların ne denli derin olduğunu görün. Burada dış güç etkisinin sorgusunu yapmak dahi cehalettir, aymazlıktır, garabettir.. Arkadaşım senin mantığın nasıl işliyor ki Türkiye nin güneydoğusunu koparmak için Amerika destekli Suriye yi mesken tutmuş o terör beslemelerinin uzantılarını es geçiyorsunuz. Gerçekten senin aklın bu kadar basit mi görüyor bu işleri. Sen hiç bu terör kuklaları ile mücadelede şehit olan insanların ahını hissedebiliyor musun?.
Ayıptır bu konuları siyasete alet etmeyin. Bu sorun hepimizin sorunu ve hiç de senin düşündüğün gibi değil gerekirse sana belgeleri ile de ispat ederim. Aklımızı başımıza toplayalım..!!!!!
karakemal sıkıyo yine
:kahkah::kahkah:
Çiçek için caddede tutulan betonlar bazı insanlar İçin koruma bariyeri olmuş, ama yerde yatanlarda caddenin ortası, en sağ kaldırım ve en sol kaldırım var. 15-20 metre civarı bir dairesel alan etkilenmiş görünüyor. Birinci derece de etkilenme anlamında.
Keske oyle yapsa da alim firsati verse:) sanki ilk defa mi oluyo turkiyede bomba. Zaten yol gecen hanina donmus ulke.. borsayi falan etkilemez bunlar.SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Jiyan tosun adında pkk lı bir avukat olduğu söyleniyor. Saldırganın.
Bugün bunu yapma kardeşim. Ben KaraKemal in avukatı filan değilim. Bu işlere sıkıyo filan demeyin. Bir an meselesi kıvılcım bu işte. Sükunet telkin edelim. İstanbul un birçok mahallesinde gençler toplanmaya başlatıldı bir şekilde. Şaka gibi gelmesin. Bunlar çok ciddi ve organize işler.. Durumu anlamaya çalışalım yapıcı bir şekilde aklı selim ile yaklaşalım.. Bu adi bir mesele değil.. Buna emin olabilirsiniz.....!!!!!!!!!!!!
5 milyon suriyeli, ilave Afgan ve Afrikalı...
Asıl sorumlular varken...
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.