Abisi adamlar da iş Yok güç yok. Gıcır gıcır TL vernezse bunlara. Bunlar ot yiyecek. Ya IBAN ya SMS başka gelir de yok. Ancak senin benim ömrümü yer bunlar. Daragi bulamayınca. Y ile
Printable View
ERBAKAN hâyâl konusunda daha iyiydi.
Ecevit'e 100.000 tank yapacak fabrika kuracağız dediğinde,Ecevit o zaman Erbakan'ı daha iyi tanımıştı..:)
Onun takipçisi Erdoğan'da, aynı yolda..
(Atatürk Havaalanının 14 milyarlık pistine-ortasına- hastane kuracak bir hayal, gerçekten eşsiz
ve dahiyane..Yapabileceğini RÜYAMDA görsem inanmazdım... )
OSMANLIlar kendilerini müslüman alemin en büyük İmp. dediğinde,
RUSLAR yeşilköy'e dayanmıştı...!!
BERLİN'e , Ruslar girdiğinde,1945 yılında-savaşın bitimine yakın-, Almanlar(yani halk) savaşı kazandıklarını zannediyorlardı..
Değişen bir şey YOK! zavallı vasat dünyamızda....
Boşuna teknik mali inceleme yapmayın. Ne zaman dolarlar bozuldu bozuluncaya kadar devam edecek. Bu dönem de %8 faizle borç bulamıyor swap la değirmen dönmez yakinda seçim var. Trump dan öğrendi bunlar. Kağıttan bol ne var. Muz maymuna para sana akacak. Maymun şefik.
Atmasyonda sınır tanımamayı İSLAMCILAR'a o öğretti. :)
Ve iyi olmadı...
(Bu konuda araştırma var.. Tüm patentler incelenmiş, Erbakn adına rastlanmamış. Palavra olduğu biliniyor..
Ama sen inanıyorsan başka mesele...
Ama başarılı ve dahi bir mühendisti,Erbakan... Takdir ederim.. Abartı ve yalanlara da gerek yok...)
Borsada satanların malını ben alıyorum. Arkamda devlet var. Parayı da ödüyorum. Kimse soruyor mu parayı nerden buldun. Yarın onları varlık fonuna devreder kredi teminati gösteririm. Durum böyle gidiyor
Trolcükler bi ara yanlış anlamayla birbirine dalacaklardı ama özelden mözelden konuşarak bende trolüm abi diyip dogru hedeflere yönelmişler