Sabah mutlak kaznaçtaydım gene reyiz ..ekran başında olmamam bazen iyi bazen de kötü :oleyo:
Çok şey kaçırdın dayucuğum
Ben bugün riyal time hattrick yabtım, türübünler vobun son ütücüsü olarak beni secti :yahoo:
Kaç tur attım bilmiyim
20-03-2025, 17:51
keremalkm
bu kaçıncı tur iblis ..
noluyor böyle??
20-03-2025, 17:51
Denizdenizli61
Alıntı:
Originally Posted by viopva
malın varsa bırak , oynaşma 1 verir herşeyini alırım formasyonu.hacim 200 mılyar rekor dün 170 lık rekordu
En iyisi film,dizi bakayım.
Dünden bugüne sadece Binbin üzmedi beni.
20-03-2025, 17:52
viopva
Alıntı:
Originally Posted by ABKA
Vallahi tuhaf bir ülkeyiz.
1. Üniversite sınavını kazanamadın,
2. Kıbrıs'ta dandik bir okula yazıldın,
3. Sonra da babanın öğretim üyesi olduğu okula usulsüz kayıt yaptırdın,
4. Usulsüzlük yaptığın ortaya çıktı,
5. Öğrencilerin tarafından alkışlarla karşılandın...
ortada yanlışlık varsa 35 sene sonra ve binlerce insana verilen eğitim var orta da insaf el insaf.eko başkan ın dönemi sebebiyle dönem arkadaşları da yandı.o kadar alavere dalevereler yapıldı ses çıkarma chp zihniyeti denen şey olunca savcı ol.
20-03-2025, 17:53
ALPER
Alıntı:
Originally Posted by MiniYatirimci
Yalnız, panik faiz artışı durumun vahim olduğunu gösterir :) bu yüzden ABD'de kriz bile çıkmıştır.
Asıl sorunu çözmek yerine yine yan çözümler. Dolar satalım, faiz arttıralım, yangına bir kova su..
Benjamin de pek iplemedi zaten.
20-03-2025, 17:58
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by ALPER
Benjamin de pek iplemedi zaten.
Yılanoğlu bi kerede iplese şaşardım. Boyuna yukarı giden tek şey olur kendileri :seyt:
Boyu posu devrilesice bi kerede düş bee düş
Düşsen ölürsün sanki :kahkah:
20-03-2025, 17:59
sindoma53
Alıntı:
Originally Posted by katırcı_bedri
Bozkurt şiir okudu kafası karıştı sonra ayı olduğunu hatırladı..Mehmet Şimşek şimdi diyordur sizin yapacağınız işi seveyim neyse başa dönelim..Sindomanın az stopajlı ppflerini istiyorlar..:kahkah:
Şuanki konjektörde zor Bedri hele bir sorum var üst koridoru yukarı sorupdamı artırdı yoksa kendisi bazı verileri görüp butona mı bastı.Kucağımıza birde Alo merkez düşmesin:)