Böylece yazdığım bir oran daha teyid edilmiş oldu. Eski yeni ayrımı yok kendimden biliyorum.
Printable View
Sayın Dudu,
Benim de önceden turuncu hesabım vardı, uzun süre kullanmadığım için hesabımı pasif hale dönüştürmüşler. İnternet bankacılığından girince görebiliyorsunuz. Ekran sağ üst kısmında hediye paketi görünümlü teklifler kısmında e-turuncuya dönüştürme ve avantajlı faiz oranından yararlanma teklifi görmüştüm. Başka bankada vade dönüş günü ING internet bankacılığından e-turuncu hesabı açtım ve diğer bankadan EFT ile parayı gönderdim. Para hesaba geçince hesap bilgilerinden %13,50 oranının uygulandığını gördüm ve izleyen günlerde de hesap hareketlerini kontrol ederek %13,50 uygulandığından emin oldum. Normal turuncu hesap eski müşterisi olduğum için be de tereddüt etmiş ve daha önceden 2-3 defa müşteri temsilcisini aramış ve %13,50'den yararlanıp yararlanamayacağımı sorduğumda her seferinde olumsuz cevap almıştım.
Denemeniz bir şey kaybettirmez, %13,50 uygulanmaz ise ücretsiz EFT sayesinde başka banka hesabınıza göndermeniz mümkün.
25.000-1.000.000 Tl , 32-45 arası Burganın faizi %14.60 olmuş (dün 14.35 vermişler) . Aynı vadeye bugün için verilen Swap oranı da 14.70 . Bilgilerinize ...
akbank bu 14.50 yi kac liraya veriyor iyi vermis o zaman burgan odea tbank fiba gibi kucukler bedava topluyor demektir onlarda 16 olması lazım
Borsa sene başından beri %25 mi kazandı, valla çok ilginç herkes sürekli balon diyor ama artmaya devam ediyor.
Yıllardır beni aramayan Banka Şube Müdürleri tel ve e-mail ile TL mevduat istiyorlar....Oran 14.50 :halay: