Fark açılıyor:
Ereğli 47,66
TTKOM 51,35
Printable View
Çok yaşadık bu oyunları. Şimdi şurdan bir iki güne hacimli çat 60 lı rakamlar mikemmel olmaz mı :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20 Ağustosta banko sattı, iş aldı yani yatırım fonlari
Bugün yatırım fonları iş üzerinden sattı bankof aldı.
Arada deniz den birileri harakiri yaptı robotlar tetikleyince 500 bin temiz cebe attı . 14.47.31 ten bir saniyede tavan oldu, aynı saniye 50.60 sonra aynı saniye tavan oldu 2 saniyede 500 bin deniz kendine 500 bankof vererek tavan bozuldu.
2 saniye sonra 51.45 görüldü.
Toplam 3 saniyede olan oldu.
Bundan 20 sn sonra aynı deniz
49 ü gösterdi.
Bütün bu hareketler 14.47.31
14.47.54
Tam 23 saniyede oldu.
Hemde telekomda.
4.85 yukarı 6.25 aşağı
11 tl kim kazandı.
Yakında yasaklı çıkar mı acaba?
Büyük ihtimal robotların algaritmaları kapışmıştır. Bakalım spk bişey diyecek mi....
Aslında olay sürekli söylediğim şeylerin bir yansımasıydı. Bu kağıt nekadar devasa gözüksede çok sığ. Diyorumya kademeler bomboş diye.. ben 30 bin lotu bile zar zor alıp satıyorum. Piyasadaki malın sadece 100 milyon lot kadarı dağınık gözüküyor. Belki o kısımın birazını bile değişik kurumlardan toplamışlardır... Hele şu zamlı faturaların bilançolara yansımasını görelim. Sabırla toplamaya devam ediyorum. 3-5-10 dolar hedeflerim... Bakalım hayırlısı... Bence en az 3 dolar olsun hedefiniz...:wave:
Ekim ayı itibariyle endeks 30 'a alabilirler. Etkisi ne olur dersek Bist30 fonları alan, fonların hisseye geçişleri olur.