@kitapci0
"Her şeye kadir olan Allah'a yemin ederim ki, köle olmayacağız"
Ki ekinden sonra mutlaka virgül koyulmalıdır. Zira virgül koyulmadığı takdirde farklı anlamlar mümkündür.
Printable View
@kitapci0
"Her şeye kadir olan Allah'a yemin ederim ki, köle olmayacağız"
Ki ekinden sonra mutlaka virgül koyulmalıdır. Zira virgül koyulmadığı takdirde farklı anlamlar mümkündür.
Çiçekçi,kaşınma.
Bilinçli olarak yaptığım imla hatalarını,marifetmiş gibi yansıtma.
Senin güttüğün koyun kadar,çobanın üstünde emeğim var,kaybol.
Neden dert oldu milletin evinde ki parası ve takısı son zaman acaba!?.
Banka mevduatları birilerine teminat olarak gösterilecek acaba!?
Ohal uygulamasında var bir yandan ilginç çağrılar son zaman!?
"TÜM VATANDAŞLARIMA ÇAĞRIDA BULUNUYORUM"
Erdoğan ''Tüm vatandaşlarıma çağrıda bulunuyorum, evinizde yastık altında tuttuğunuz dövizlerinizi, paralarınızı, altınlarınızı bankalara, katılım şirketlerine ve diğer yatırım mecralarına yatırarak lütfen sisteme sokun ve ülkemizin büyümesine hep beraber katkıda bulunun.'' şeklinde seslendi.
2018 ve 2019 dış borç geri ödeme takvimi benim bilgisayarda var, ekleme işini beceremem (!?!?!)
merak edilen ayı yazın milyar $ olarak yazayım 2019 Mart ayına kadar:dvr:
Ar damarı yırtık tipleri seçiyorlar kanımca.
Gece gece,sağlam bir estağfurullah çıkaracağım olmayacak..:oleyo:
deyip alıntıyı kalın büyük kırmızı fontla vermek tutarsız olmadı mı sn bora?
http://www.hisse.net/topluluk/showth...44#post2266544
siz bile yaparsanız başlık panayıra döner. aman diyeyim.
Yazdığınız yazı sayısına bakınca, forumda eskisiniz diye anlıyorum. Bu forumdakiler ; hisse, döviz, faiz vb. işlerle uğraşıyorlar. Herkes kendi risk algısına göre hareket ediyor. Siyaset elbette insanların ekonomik durumuna etki ediyor. Borsa coşarken, döviz 3-5 yıl yatay giderken likiditenin bolluğuna değilde kerameti iktidara bağlayanlar neden şimdi işler kötü giderken dış mihrakları hatta vatandaşı ( dolar alan hain demeye kadar gelindi ) suçluyorsunuz.
Burada algı yaratmaya çalışıyorsanız, yanlış yerdesiniz. Çünkü , buradakiler düşünme becerisini ( aklını ) koruyabilmiş insanlar. Siz en iyisi makarna - kömür başlığına yazın. Bana algı yapsan ne olacak ki ? Gerçekten inançlı isen zaten vicdanına hesap veremezsin. Ama inançlı görünümlü BMW isen eyvallah. zaman ayırıp okuduğun için teşekkür ederim.