Haftasonu büyük ihtimalle Suriye de operasyon tam anlamıyla başlayacak. Tahmindir. Borsada dikkatli olun. YTD
Printable View
Haftasonu büyük ihtimalle Suriye de operasyon tam anlamıyla başlayacak. Tahmindir. Borsada dikkatli olun. YTD
Teknik ve temel disi yorum yazmam. Gerekli uyarida imzamda. Kagit elinde olunca altin, satinca bakir. Senin amac ky den kar!
bırak kardeş haklı çıksın ihtiyacı var yatırımı günlük bakanlardan hiç hazetmem ..? kıssa orta ve uzun vade incelerim gerisi boş ..
sn:burak kardeşde bunlardan biri :wave:
bir güreş söylemi vardır üste çıktım diye sevinme alta düştüm diye yerinme pehlivan pehlivan ..:yes:
Madem uçacak kaçacak yazın yok, bunu yapanlara yaptığım eleştiriye neden sen yanıt veriyorsun?Ben zaten kağıdı 0,95 ten sattığımı yazdım, şu an alsam 6 bin kardayım.
Kağıt 1.50 ye geldiğinde de yok 5 lira olacak yok 7 lira olacak yazıları başlamıştı.O zaman da bunu eleştirmiştim.Uçacak kaçacak yazıları yazmanın may denilen yaratığa yeni kurbanlar bulmaktan başka hiç bir faydası olmuyor.Bırakın yükselirse yükselsin, düşerse düşsün, zaten tahminlerinizin %99 u tutmuyor.
http://666kb.com/i/dzpgjn23fspojqy54.png
bakalım japon,lar bizi yanıltacakmı diyelim ve son noktayı koyup izlemede kalacagım:bol şanslar:wave: