Printable View
Tencereylen kapak birbirlerini buldular, isimiz var!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya GATA abey kim, önce ona bir aciklik getirelim de!:he: Gaya yazınca telefon öyle yapmış sanırım iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Gaya yazınca telefon öyle yapmış sanırım iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Yapmasın bir daha soyle ona, yoksa ayağımın altına alir ezerim!:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya [B][SIZE=4] Siz padişah efendilerimizden mi iyi bileceksiniz, yahudi karilari?:kahkah: Arap kari neye almamışlar, arabın zekeri dotume girer deye!:oleyo: Yav bende diyorum bende mi bi pislik var , neden bunlar daha güzel görünüyor diye , demekki kan çekiyormuş. :)
Alıntı: Originally Posted by Ahmetg Emin degilim ama gidisat o yonde yani sali filan, tam tarih verince, bende eminsin, sandiydim da.
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Yahudilik anadan geçtiğine göre Osmanlı da yahudidir diyebiliriz o zaman sanırım iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Evet ya , ben bunu hiç düşünmemistim . Zaten birçok prens ve padişahın da mason locasina kayıtlı olduğu söylenir.
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Yahudilik anadan geçtiğine göre Osmanlı da yahudidir diyebiliriz o zaman sanırım iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Ben diyecektim yahudilikte soy kadından yürür Osmanlı bir Yahudi devletidir, ota boka osmanliyiz diyen yaprak kafalılar şok şok
Alıntı: Originally Posted by apocalyptica Ben diyecektim yahudilikte soy kadından yürür Osmanlı bir Yahudi devletidir, ota boka osmanliyiz diyen yaprak kafalılar şok şok O y.rrak kafalilar, hicbir Osmanli padisahinin anasinin turk olmadigini bile bilmez!