Bende hisse kısmı duruyor ama hisse fonun yarısına 13 den önce satış emri verdim bugün gerçekleşecek fiyattan satılacak :)
27-09-2019, 22:37
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
Bende hisse kısmı duruyor ama hisse fonun yarısına 13 den önce satış emri verdim bugün gerçekleşecek fiyattan satılacak :)
Artacak diyordunuz niye sattınız?
27-09-2019, 22:48
sevinen
Alıntı:
Originally Posted by Kartal
Ne yaptın hocam, tren yeni kalkıyor daha :cool:
çorbam kaynasın bana kafi :) fırsatlar bitmez elbet. Şartlar uygun olduğu takdirde tekrardan gireriz. :)
27-09-2019, 22:51
sevinen
Alıntı:
Allah bereket versin. Benden önce davranmışsınız. Var mı öngürünüz % kaç artı gelir pzt :cool:
27-09-2019, 22:59
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
Artacak diyordunuz niye sattınız?
Buna kar realize diyoruz üstadım:) İçeriğini tahmin edemiyordum üstadım ayrıca yarısı duruyor daha yükselirse diye :)
27-09-2019, 23:00
myfinans
Alıntı:
Buna kar realize diyoruz üstadım:) İçeriğini tahmin edemiyordum üstadım ayrıca yarısı duruyor daha yükselirse diye :)
Boşa çıkanı bağlayacak yer aramak zor ama:)
27-09-2019, 23:02
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by sevinen
Allah bereket versin. Benden önce davranmışsınız. Var mı öngürünüz % kaç artı gelir pzt :cool:
Öngürüme paralel gelmiyor artık geçen hafta fon değerinin %15-20'si kadar çıkış oldu bir süre dağılım raporuna uyumlu gidiyordu tamamen uyumsuz son zamanda satış yapma nedenlerimden biriside bu aslında :)
27-09-2019, 23:05
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
Boşa çıkanı bağlayacak yer aramak zor ama:)
Önümüzde 2 gün var bulmak için :) Olmadı FIL var üstadım hafta sonu GPG'den çok iyi getiriyor :)