Bugün bizim borsayı bim ve birkaç kağıtla tutarlar yine
Printable View
Bugün bizim borsayı bim ve birkaç kağıtla tutarlar yine
shangai eksi 2.30 biz de viop eksi 1.30 la başladık bizdeki vaka sayısına paralel orantılı bir rakam.Dünki tahminime yakın bir açılış çünkü arkadaşlar şöyle düşünelim başka ülkeler kendini pencereden aşağı atıyorsa bizimde aynısını yapmamız mantıksızlık olur.Sonra kendimizi de bir şekilde fiatlamalıyız korona bulaşmış dünya ülkelerine bakıyorsunuz her yer kıpkırmızı Türkiye TERTEMİZ , 30 kişi ölmüş devede kulak derler keşke kimse ölmese KISACA şunu söylemeye çalışıyorum HAREKİRİ YAPMAYA GEREK YOK , YANİ ÖYLE BİR ORTAMDA DEĞİLİZ.... ..
Gün ici yukarıya avrupa ve abd ye göre yapacak gibi..eksi azalır gibi kapanışa...Ayrupa eksisi az şu anda bize göre...
iflas ve hacizler durdurulmuş,bankaları negatif etkiler ,dikkat..........ytd
Reverse islemlerim eregl haric geldi. Onu cikardi
Ayrica pgsus petkm vakbn uzadim
Maliyetler iyi. Tam bekledigim acilis oldu
Garan 7.19
Thyao 7.60
Petkm 2.84
Vakbn 4.47
Pgsus 24,90
Maliyetler var.
anlıyorum ama hala
verilerini sağlıklı vermeyen ve veremeyen ülkeler var ve buna istinaden who çokta takmıyor
bunlarda bana pik dönemimden ziyade ( daha aşı bulunmadı tedavi yöntemi yok ) biraz panik havasını azaltmak ve ekonomilerine zarar vermemek için yapıldığını düşünüyorum.
burada sağlıktan bile istifade eden tipler var trump örneği gibi.
ve ayrıca pik dönemi olayı avrupa ülkelerinde daha henüz oluşmadı elbette azalmalar yavaşlamalar olacak ama daha çok erken bence en az 1 ayı daha var bu sürecin gerçekten hissedilir şekilde azaldığını anlamanın diye düşünüyorum.
saygılar