Merhaba başlık takipçisi arkadaşlarım,
Söze " yabancı bir şarkı gibisin, dinleyenin çok, ama anlayanın az" diyerek başlamak istedim...
Üstadım yaklaşık 2,5 seneden beri takip ediyorum, başımıza bir felaketin geleceğinden sözediyorsunuz. Haklısınız!
Başımıza bir felaket gelecek. Farkındayız bizlerde, hatta güle oynaya denizde değil, kumda oynuyoruz bizlerde,bazen terse kalıyoruz elimizdeki hisselerle öylece bakakalıyoruz diğer hisseler bayram yeri gibi şenlikler, düğünler yapılıyor. bazen trendi tam yakalamış oluyoruz güle oynaya elimizdeki bir avuç tuzla, elimde hıyar var diyenin peşinde gidiyoruz.
Sizin ve "WM sistem" in bir kabahati yok. Her ikinizde bize aslında kurtuluşun kenarda durmak olduğunu söylüyorsunuz."mal alınır, satılmaz" diyorsunuz.
Sizi bir kez daha şükranla ve minnetle anıyorum.
Haksızlık etmeyelim sevgili bilgemde her ne kadar "beni bir sen anladın, sende yanlış anladın" özlü sözünü haketse de biz onun ne demek istediğini anlamıyoruz.
Aslında kırmızı vişneli dondurma derken ayan beyan söylüyor, fıstıklı dondurmayı hep biz hayalimizde canlandırıyoruz.
Hatırlar mısınız ?
Nisan ayını Sayın Bahçeli nin bir gün TV ekranlarına çıkıp zart diye erken seçimi gündeme almasını...
Ortamın gerginliğini, piyasadaki düzensizliği, sonra birden kara bulutlar belirdi yavaş yavaş borsanın en çok sevdiği belirsizlik bulutlarını görmedik mi hepimiz.
Aradan koskoca 90 gün geçti, terste kalanlar "ya sabır " dedi. O diyenlerden biri de bendim. O acıyı iliklerime kadar hissettim. Tam anlamıyla iliklerime kadar.
Nisan da ortaya çıkan erken seçim havasının sebeplerini ve doğurduğu sonuçları yine yaşadık, gördük.
Bir senaryo yazıyorum şimdi. Uyar yada uymaz. Beni bağlamaz "politikacılar " gibi kıvırma payı bırakıyorum şimdiden
Sanırım Yerel Seçimler için erken seçim ihtimalini zorluyorlar.
Nasıl olsa Genel seçimde iktidarın aldığı oy oranı ortada. Aynı sonucu ve/veya daha bir kötü sonuc olur mu ? Asıl aranan sorunun cevabı bu
O zaman başka parametreler devreye girecek sanırım.
Sormamız gereken sorular ve alacağımız cevapların ardından gelecek olan yeni sorulara hazırlıklı olmalıyız gibime geliyor .
Bu arada;
Sevgili üstadım size ve bilgeme ve dahi Dandanakan abimize daha çok iş düşüyor.
Sular yeteri kadar bulanık, daha net görmemizi sağlayacak olan sizlerin ışığına ihtiyacımız olacak
Sevgi ve saygılarımla