Originally Posted by
NEVZATWW
ocak 2018 de halka arz oldu 3 yıl oldu evet beş yıl yanlış yazmuş ola bilirim .bu ******** hisse insanlarınnumutlarını kırmadımı.nedir bu böyle savunuculuk.hisse sahibine söz söyletmemek hissede vurgun yapan spege söz söyletmemek.begenmiyorsan sat çık diye bilecek kadar karektersiz insanlar var ..umutla halka arz oldu .üç yıl diplerde süründü 21 tlden 6 tl düşdü .her kes olumlumu konuşucak varmı öyle bir sey.sorunun var zannedersem .yada insanlar ya mal alsın yada satsın derdindesiniz.bu savas nedir .ben bu gurubun patronunu sevmiyorum kardesim sen sev.tümosanda bunların batık şirket hiç inceledinmi.devlete sırtını dayadı motor olayından vurgun vurdu.yoksa bu bilançoyla bu hisse burda olurmuydu.geçen yıl 50 milyon kar hisse dip fiattaydı ben yine yazıtordum nerdeydin.6 tl ile 12 tl de süründü zarar açıklayan firmalar .üçe beşe ona katladı.benimle derdiniz olmasın .ne sattırmak istiyorum nede aldırmak.doğrum bu benim.patron tahtanın içine etti yabancı alışı durdu hatta birazını kaçtılar.takas bakmıyormusunuz.ekranda görüyorum alıcı yok gelen her yabancıyı mallandırıyorlar .baskı diyoruz inş baskıdır .unutmayın burası borsa birde albayrakların hissesi .iki defa düşünmeli.bir baba yigit tahtaya dalarsa iş degişir .