Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yaw adamlarla ne diye uğraşıyorsunuz. Manita yapsanıza genç çocuklarsınız siz. Emmi bunlar bilmiyor Manita isi para harcatir Ikiside pinti Ben bekarken saat basi biriyle bulusurdum Ama iyi de harcardim...
Alıntı: Originally Posted by aydinc Webcim sen ucuz kredi nerede var Onu de bana Yan hesabım bilir misin?
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi bunlar bilmiyor Manita isi para harcatir Ikiside pinti Ben bekarken saat basi biriyle bulusurdum Ama iyi de harcardim... Para harcamadan ancak sinek avlanır. M.Ö. 2019 Emmi
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi bunlar bilmiyor Manita isi para harcatir Ikiside pinti Ben bekarken saat basi biriyle bulusurdum Ama iyi de harcardim... Webcim başlık konusunu buna çevireceksen al pc.ni geç wc.ye :kmk: Ucuz kredi nerede diyorum fiba odea ne alemde
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yan hesabım bilir misin? Emmi soyle o garibana enparaya baksin zahmet 😃
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Para harcamadan ancak sinek avlanır. M.Ö. 2019 Emmi Emmi buna yuz vermeyecem Kasiniyor
Web evine alisabildin mi
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi soyle o garibana enparaya baksin zahmet �� Toplu büyük meblağ.yi niye kaptırayim web