mevduatın dolmasını 20 gün var banka temsilcisi halimi hatrımı sordu töbe yarappim :) mevduat süresi dolunca yine cazip oranlar vereceklermiş.benim kıçı kırık 90k parama böyle davranıyolarsa demekki baya bi sıkıntı var piyasada...
Printable View
mevduatın dolmasını 20 gün var banka temsilcisi halimi hatrımı sordu töbe yarappim :) mevduat süresi dolunca yine cazip oranlar vereceklermiş.benim kıçı kırık 90k parama böyle davranıyolarsa demekki baya bi sıkıntı var piyasada...
Borsa riskli iş, mevduatçılar pek bulaşmazlar. Döviz bazında 2013 yılındaki zirveye ulaşması için yüzde 65, 2015 yılındaki zirveye ulaşması için yüzde40 daha artması gerekir.
Ancak, şu var ki, 2008 yılında tam bu şekilde zirveye harekete başladıktan sonra meydana gelen global krizle yüzde60 değer kaybetmişti. O yüzden çok çok temkinli davranmak gerekir.
Olası bir krizde 100binTL nizin 40binTL ye 30binTL ye düştüğünü görmek insana kalp krizi geçirttirir.
Yarın bankaya da soracagım da bilen varsa ona gore konusayım diye soruyorum bankada 32 gün baglanmış X TL'nin belirli bir kısmını faizini alarak cekebiliyor musunuz? Yarıya kadar mıydı bununla ilgili bir düzenleme yapılmıştı sanki bir ara..
garanti
100 K
32 g
%13,45
ytd..
Mevduat topiginde borsa konusunda yapilan yorumlari okudukca sadece gulumsuyorum. :)
Syg,
burgan bank
25.000 - 1.000.000 TL arası
32-91 gün
%14,60
ytd..