Sabit getirili Tl kira sertifikaları bile rezil durumda. Ekf - 2,26. Emeği geçenlere selamlar.
Printable View
Sabit getirili Tl kira sertifikaları bile rezil durumda. Ekf - 2,26. Emeği geçenlere selamlar.
aynı görüşte değilim...netekim borsalar geleceği satın alır ve bu fedin faiz artırım öyküsü fiyatlara yedirildi diye düşünüyorum..düzeltmesini yaptı ve bundan sonra yatay yukarı ,ralli modunda olmayan bir geri iki ileri mehter marşı yürüyüşü yapacağını düşünüyorum..
bu bağlamda fon portföyüm AFA+TMG+KUB dan oluşmakta( 1 aydır) ve 2-3 sene beklemeyi düşünüyorum..(usdtry volalitesi manyaklaşmaz ise)...
günlük,haftalık vs değerlendirme yapmak fonlarda çok anlamlı değil...
KUB en iyi yönetilen fonlardan biri...5-10 yıllık geçmiş getirilerine bakarsanız usdtry getirisini bile geçmiş bir fon...çok kısa vadelerde bakarsanız değer kayıpları görülse de uzun vade de getileri mevduat faizleri ve usdtry üzerinde olmuştur..
örneğin 1 ay önce aldığım KUB fonu hali hazırda negatif getiride olsada 1 yıl sonunda usdtry getiri üzeri olacağını düşünüyorum...(amacım da bu zaten...inşallah...)
Beterin beteri var halinize şükredin bakem
fonun adı DHS , 1 kişi var , 670 milyon lira görünüyor
fon bir ayda %31 eksi yazmış , yetmezmiş gibi bir de adamdan fon gideri adı altında 384 bin lira tahsil etmişler
Merak ettim yaşıyor mu acaba bu arkadaş
Burayı takip edelim.
Maalesef durum uzun zamandır böyle, hisse, emtia, değişken tarafı da aynı şekilde 10-15 günde gelen 1-2 günde gidiyor borçlanma ve kiralar desen aynı şekilde ppf den farkları kalmadı. Ben artık kârda olanları yavaş yavaş satıp nkolay ve ppf yapıyorum zararda olanlara düşüşlerde birer miktar ekleme yapıyorum.
Bist, yabancı fonlar ve dolara bağlı olanlara mı ağırlık vereyim diyorum orası da güven vermiyor, sonuç olarak ne yaparsak yapalım birikimleri eritiyoruz.