Bulut abi 29 daki yorumundaki haber halkbank mı diyor bazıları ben bilmem badem spor bilir , ben bu yorumu graftaki ve takastaki bazı hareketlere göre yaptım arbitraj ve açık hareketleri karşıklı kurum işlemleri vs bir dünya film dönüyor.
Printable View
Bence chp daha nokta yerlere siyaset yapmalı bu kadar ekonomik zorluklar mevcut ak parti oyları %28 altına gelmiyor anketlerde %28-32 arası değişiyor sebebi bana göre 25 senelik iktidardalar devletin,kamuda, yeni oluşturulan zümreler, iş insanları vs çok kendi yandaş kişiler sokuldu işe bundan aşağı gelmiyor bu yüzden chp ve özel Ak parti seçmeni muhafazakar seçmen ağırlığı fazla olduğunda gerçekleri onlara göstermeleri gerek din ve yerli milli üzerinden dizayn edilen siyasetin bu olmadığını tersi işler olduğunu bu insanlara inandırması gerek sizin bahsettiğiniz gazeteci normal bir durum değil bayağı sinkaflı cümleler kullanmış bu topa girmez chp daha ana konular var aslında görmesi gereken mesala mitinglerini hep imamoğlu belediye üzerinde işliyor bunu azaltmalı insanlara ve izleyenlere projeler sunmalı ama altı dolu ben böyle düşünüyorum
sasa da şirketin sahibi, şirketin sahibi, şirketin sahibi, sattıgı şeyin yani en kılcal damarlarını bilen adam hisseyi 0,07 centten 3,5 liradan satıyor...
bazı kuzu görünümlü kurtlarda 0,07 centten sattı ama hisse bu sene 0,20 cent yani 8 lira olacak diyor...
yani şirket sahibi şirketini bilmiyor diyor... :)
ama dikkat edin tornadan cıkmıs gibi bütün hepsinde 8 lira var...
bugun biride sasa topiğine yazmıs...
birinizde farklı fiyat yazında trol oldugunuz anlaşılmasın...
Biri dediğin KARADUMAN. Bu adam 9000 endeks de 7200 diye diye bir hal olmuş birisi. Tek lot almayacağım falan.
TA adı altında milleti kekleme peşinde 2 çizgi çekmiş. O çizgiler bir kere öyle çekilmez. Kuzu zaten mahallenin delisi. 14.000 dediğinin ertesi günü endeks çakılınca 11.600 den shotlamıştım yazan birisi. Zaten viop short long işini u100 rakamı üzerinden veren birisi bilin ki sanal poz açıyordur.
Neyse ya Neresinden tutsan elinde kalan tipler bunlar. Muhattap olmaya aslında konuşmaya bahsetmeye bile değmezler.
benim işime yarıyorlar yalan yok...
eylül ayındaki kazancımın büyük bölümünü bunların sasa ısrarı sonucu short acarak yaptım...
burayada attım ekstreyi...bırak yazsınlar ben parama bakarım...
ama hepsi 8 lira yazınca ellerine bir yerlerden bişeyler tutuşturulmuş gibi belli oluyor...
20 yıldır bu piyasanın içindeyiz biri ne derken aslında ne demek istiyor anlıyoruz...
zaten yılbasına 14,000 dediklerinde ben bu piyasanın sadece short yönlü oynanacagını anladım...
Borsa morsa işini biliyor bilmiyor geçtim. 5 tl den hisse aldım yüzde 300 karla sattım . Kaça satmış olabilirim diye sorsan 305 diyecek adamlar gelmiş burada koca koca laflar ile borsa yorumu yapıyor alım satım noktaları belirliyor!! falan. Adam 2 senedir eregl taşıyor . Çıktım dolar bazlı maliyetin kaç dedim. Maliyetini sorduğum günkü dolar kuruna bölüp cevapladı!!! Topic de ali kıran baş kesen ama. 5 saat uyuyup 20 post kasıyordu topikde.
Kime ne anlatıyoruz allah aşkına.