Bende bimer cimer ve spk ya gönderdim dilekçelerimi. Dilekçede özellikle binlerce küçük yatırımcının seçim öncesi mağdur edilmeye çalışıldığı belirtilirse daha faydalı olabileceği kanaatindeyim.
Printable View
Bende bimer cimer ve spk ya gönderdim dilekçelerimi. Dilekçede özellikle binlerce küçük yatırımcının seçim öncesi mağdur edilmeye çalışıldığı belirtilirse daha faydalı olabileceği kanaatindeyim.
Burada bir de KY olarak dayanisma olmalidir. Almayan olmayan KY arkadaslarin da sembolik 1 Lot da olsa alip bu magdurlarla beraber olmalidir. Benden 1 Lot sembolik destek size...
Kipa ve hurgz ın satış dönemlerinde ki sermaye/özkaynak oranlarına baktım. Hangi şirketin özkaynak oranı daha düşük diye. Satış dönemlerinde kipa sermaye/özkaynak oranı:0,45 iken hurgz sermaye/özkaynak oranı:0,54 civarında. Yani hurgz ın sermaye/özkaynak oranı kipadan %20 daha iyi durumda. Daha kötü durumdaki kipa da çağrı muafiyeti talebini reddeden spk hurgz daki muafiyet talebini hangi gerekçeyle kabul edebilir çok merak ediyorum.
Bende cimer ve spk şikayet ettim doğrudan spk yada şikayet var
Arkadaşlar bende cimer ve spk ya ayrıntılı olarak madde madde yazdım. parasını faize usd ye değil hisse senedine yatıran yatırımcıların nasıl dolandırılmak istendiğini aşağıdaki muhalefet haber sitelerine de gönderdim. Sizde bu haber sitelerine paylaşın manşetlere taşınırsa çok etkili olur.
net@sozcu.com.tr
editör@cumhuriyet.com.tr
ankcum@cumhuriyet.com.tr
info@odatv.com
haber@t24.com.tr
iletişim@borsagundem.com
iletişim@finansgundem.com
Patronu böyle ahlaksız olan bir şirketin ortağı olmak istemem artık ben. Bu yaptıkları tam bir rezalet. Basın ahlakı temiz sayfa adalet şeffaflık temizlik felan gazetelerinde 1 cümle kurmasınlar. Zaten posta ve hürriyet tirajlarını takip ederseniz hergün kan kaybettiğini görürsünüz. Önceden bu gazeteleri alıp okuyanlar haber akışının değişmeye başlamasıyla artık okumayı bırakmaya başladılar.
Bir önceki sayfalara bak dilekçe örneği var
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.