Baktılar dolar çıldırdı,bankaların açıklaması geldi,tl likide akışı devam ediyor diye.
Printable View
Baktılar dolar çıldırdı,bankaların açıklaması geldi,tl likide akışı devam ediyor diye.
Az once sihhiyede abdi ipekci parkından gectim. Eskiden 2-3sergide eski elbise mont tişört oantolon akliniza gelebilecek her turlu giysi satan 100 e yakin tezgah vardi. Her tazgahin basinda 7-8 kisi vardi. 1 tl ile25 tl arasindaki kullanılmış eski giyeceklerin fiyatini soruyor ustlerine deniyorpazarlik yapiyorlardi. Caktarmadan fotolarini cektim yok olmaz bu ulkede varlik kuyruklari var diyenin gozune sokacam
Ankarada 70 yıllarımın gençliği geçmişti,oraları ve daha ötesini çok iyi bilirim,içişleri, eski afetçi ve imarcı olarak,zaten mevkim Sihhiye cıvarı idi...neyse sen esas İstanbuldaki Dolapdere bit pazarını görsen aklın şaşar,halkın çoğu giyimini oradan temin ediyor,fiatları 1 tl ile 5 tl arası,markalıların ise fiatı biraz yüksek,viski bile var 30 tl cıvarı,ama günenilirmi bilemiyorum...İskitler caddesindede vardı bit pazarı,orasınında dolapdereden farkı olacağını sanmam.
Ben cikiyorum, hayinnere goz actirmayin, gelince icaplarina bakarım.:bravo:
*trump: Opec'in petrol akışını artırması çok önemli. Dünya piyasaları kırılgan, petrol fiyatları çok yukarı gidiyor"