Cips ve kolayı alıp izle bence.
Eninde sonunda her şey ederini bulur.
Selamlar.
Printable View
Longla goldü bak işine ulan usdtry ile ne ugrasirsin kafama tüküreyim, viopda aylık makası bile 2 dolar swapnferein yok bı zıkkım yok. Yok s400 yok uzun damat , kamu baskısı zart zurt yok off offf bayram öncesi full golda geçip yatmak lazımdı mal gibi kaldık gene.
Hocam sizi tenzi ederek söylüyorum, genelleme.
Arkadaşlar allah için bir sakin olun.
7.20lerden 5.16lara kaç ayda düzeltme yaptılar. Neler yaparak 5.16ları gördüler. Papaz, faiz arttırımı daha ne algılarla indirdiler.
5.16lardan gene 6.25lere çıktığında kimsenin gıkı çıkmıyordu.
Yani karşımızda MB var küçümsemeyin adamlar viopta işlem yapıyor. Tabiki düzeltme yapacak 6.25e çıkıp oradan 7 beklemek için ABD den yaptırım gelmesi lazım. Mantığınız alıyormu direk 6.25den 7-8 olacak.
Twitterda youtubeda diyenlerin hepsi o işten para kazanıyorlar. Adamlar hergün video çekiyor bazıları günde 2 tane çekiyor :)
7.20 den 5.11e
5.11 den 6.25e
6.25den 5.70lere
Yani bu iş böyle. Gene yukarılara gidicek ama sabredin. Kısa vadede düzeltme gelir , düşecektir. Bakın gene dediğim gibi ABD den yaptırım gelmediği sürece düşecektir.uzun vadede ama yükseliş kaçınılmaz. Al sat dönemi bitmiştir adamı öperler alıp yatacaksınız. 5.11lere kaç ayda indirdiklerine ve 6.25e kaç ayda çıktığına bakın.
Bunlar hep avlama taktikleri.Paranıza göz dikiyorlar.
Ülkenin jeopolitik şartları gereği, birde o kadar dış borcumuz varken, düşecek edecek kelimelerini uzun vadede kurmak aptalca.
sakince izleyin. 5.70lere getirip sattırmaya çalışacaklar ama gene yükseliş başlayacak uzun vadede.göreceksiniz.
sadece sabır. ama cidden bir sakin olun.
ytd. şahsi düşüncelerim.
Nefesi kuvvetli bir fetöcü bulup yaptırım duasına çıkın, bak buraya yazıyorum bu Türkiye ABD anlaşır, Trump Erdoğan kol kola kardeşim çekerler birbirlerine... Hayatımda tanıdığım en büyük teknik analizci nenemi dinlemedim bayram öncesi o ayrı.
Fed olmasa dolar 10 tl nin asagisina dusmez
Akp olmasa dolar 3 uzerini goremez