Holding ysnilmiyorsam 7 kusurlardan halka açıldı.Peki mal bukadar değerli olsa niye 7lerden satsinlar.Var bu istede Çapanoğlu.Tren vagon hesabı dikkatCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Holding ysnilmiyorsam 7 kusurlardan halka açıldı.Peki mal bukadar değerli olsa niye 7lerden satsinlar.Var bu istede Çapanoğlu.Tren vagon hesabı dikkatCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi haftalar dostlar; 21-22 15.000 gitti:oleyo: hemde kademelere yazar yazmaz, bilginiz olsun..YTD
O emlak konuttan aldığı dev ihalenin parasını ya burada yada diğer şirketlerinde bedelli ile çıkaracaktır.
Olur ama bu kadarı olmazki[emoji779]Holding halka açılma sonrası tüm şirketlere performans dersi verirken Klgyo dada alçak sürünme yaptırıyor.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoya 9 iş günü kaldı. 100K lotum baki, alım satım yapmadım epeydir. Ufaktan ufaktan bilanço hareketine başlaması lazım artık. Bir ara PEGYO ile aynı fiyatta idik, 2.55 oldu orası sen uyudun kaldın zalım spek...:)
Kasada 1.5 milyar TL ye yakın para var, ertelenmiş gelir kısmında yaklaşık 1 milyar Tl, bunun 600 milyon TL si 6 aylıkta kâr kısmına geçecek. Vahitçiğimin holding ve diğer şirketleri resmen para basıyor. Neyi, kimi bekliyorlar anlamadım açıkçası...Bıraksalar piyasa oyuncuları zaten götürecek kağıdı. Bu rasyolarla bu fiyat komedi...Defter değeri 6 aylıkta en az 2.5 Tl olacak netekim...:)
https://i.hizliresim.com/qo7s1kj.png
Bu, A1 Capital deki haysiyetsizler yine elinde olmayan malları satıyor. Daha geçenlerde ceza almışlardı halbuki. Bu kurumu kapatmak lazım, başa çaresi yok.
Şikayet edeceğim...