o konuda resmen kafama zırçam yani büyük beyinsizlik yaptım tesla bir de ferrari karlı şirket....
Printable View
Evet aslında . Ben de hükümet degismedikce farkındayım dusmeyecegini. Tek korkum iki yıl millet kucağında taşıdı doları ya tekrar öyle olur mu diye. Galiba benim için orta uzun vade tanımı degistirmenin vakti geldi. Orta vade 6 ay benim için biliyorum burdakilere göre kisa. Tdg yi satmayip risk alicam sanırım
200 baz puan yetmez gibi 7.40 lara kadar geri çekilme olabilir. Sonrası için daha da faiz artışı ya da swap benzeri bir şey lazım.Belki yabancı girişi hızlanırsa daha da düşebilir. Ancak ben yıl sonu dolar hedefini 7.00 civarı bekliyorum. Tamamen benim şahsi görüşümdür. YTD
benim satma nedenim abd de enflasyon isteniyor..orada enflasyon çıkarsa bunu dünyaya da ihraç edeceklerdir..dolayısıyla tdg içinde bulunan abd ve diğer ülke tahvillerinde de faiz yavaş yavaş yükseleceği için tdg usd/try parametresi dışında yavaş yavaş törpülenecektir,powell konuşması sonrası az bir şey yaşadık bunu zaten..ALLAHTAN banka soruşturması çıktı da bunu frenledi..bu durum kısa vade değil,orta ,uzun vadede yaşanacaktır..bu nedenle tdg usd/try parametresi dışında bence negatiftir..
Bugün PPF mi KVBA fonu mu almak mantıklı olur arkadaşlar? Teşekkürler