Birinin Bilgili olup olmadığını tezlerinden referanslarından geçmiş zamanlardaki yaptıklarından ve duruşundan anlarsınız Kopya edilmeyen tek şey cesarettir :)
Printable View
Birinin Bilgili olup olmadığını tezlerinden referanslarından geçmiş zamanlardaki yaptıklarından ve duruşundan anlarsınız Kopya edilmeyen tek şey cesarettir :)
iyi geceler cümleten
Kafa karıştırmak kesinlikle istemem..
Benim 6 aylık hisse önerilerim;
Olmip te devam ettiğim için duygusal bağım var ve bir de satış hikayesi doğdu falan yeri apayrı benim için...
Ayrıca; Ege seramik, Polisan, Kordsa, Vestel Beyaz Eşya olarak takip ediyorum...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, sadece kendim için takip ediyorum.... hiçbirinin sonunu kimse bilemez...
sn. çelik çomak, yukarıdaki listenizde arsan tekstili de yazmışsınız. benim de zaman zaman aldığım ve radarımda olan şirketlerden biri olduğu için bunu yazma sebebinizi merak ettim:sebep hisse fk sının ve pd/dd sının düşük olması mı ve fiyatlanmaması mı yoksa karlılığı vs mi yazabilir misiniz?
Bana göre Arsan aslında bir tekstil şirketi değil doğalgaz ve elektrik dağıtım şirketidir. Ana alanı şirketin belirttiğinin aksine enerji sektörüdür. En azından faaliyet raporlarında öyle görünüyor. Çok az kişi -detayda saklı- bu yönünü bilir. Şirketin iştiraklerinden gelen gelirlerin %90 dan fazlası enerjiden elde edilmektedir.
(şirketin tekstil bölümü pandemi nedeniyle neredeyse 6 aydır üretim yapmıyor yada kısıtlı kadroyla çalışıyor ama iştiraklerden gelen müthiş karlar hiç durmuyor maşaAllah)
Teşekkürler sn celik comakSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ceoem, tektu, ihlgm, aygaz, odas, oyakc.
benim haftalık portföyüm.