Le pen Fransa'nin Bahceli'si.
Printable View
Piskevit ilk seçimde baraja takılacak kişi ama Le Pen seçilme ihtimali düşükte olsa, olmaz diye birşey yok, son dönemde Brexit ve ABD seçimlerini göz önüne alırsak beklenmeyenler gerçekleşiyor bakın "evet" çıkması gibi, ABD seçimleri içinde çok ciddi iddalar vardı hatırlarsanız dünya da güç el değiştiriyor hemde biraz hızlı bir değişim oluyor sanki.
Fr de seçimlerin sonucu ne zaman belli olacak. bilgi var mı?
kredilerin riski tamamen kamuya ait değil, fonda 25 milyar para var, bu parayla 250 milyara kefil oluyor (olacak).. daha fazlası batarsa bankaların riskidir.. zaten kgf kredilerinde faizler 1-2 puan daha yüksek- kredibilitesi olan şirketlere kullandırılan rotatif kredilere göre.. risk olmasa, niçin daha fazla faiz istensin ??
ama benim gördüğüm, ticari piyasaları müthiş rahatlattı, para dönmeye başladı, tahsilatlar gerçekleşmeye başladı.. bu enjeksiyon olmasa sıkıntı çok artacaktı, iflaslar patlayacaktı..
pazar akşamı belli olacak.. iki tane kukla aday var, iki tane de sistem-dışı aday.. final turuna kuklalardan biri bile kalsa yeterli görecek piyasa, ama kuklaların hepsi elenir ve iki sistem-dışı isim (biri faşist lepen, diğeri komünist melenşon) kalırsa finale, kıyamet kopar çünkü ikisi de AB karşıtı.. euro çöker..
le pen kazanırsa parite çok sert satar , açıkcası Trump a %2 şans veriyorlardı , kazandı , herşey artık mümkün s. Lütfü bey,
eskiden 2 DM 1 $ idi , ilerde 2 EURO 1$ olursa ebaydan bol bol ürünü su fiyatına alırız şu an ateş pahası, keza Amazon'da dolar uçunca dükkanı kapadı adamların satışları ciddi düştü, ben çoğu şeyi buralardan alıyordum 1/3 ucuzdu , dolar 1,80-2,00 iken .. internet üzerinde alış verişi artık kestim, bu sitelerde şu an yüksek kurdan kesin şikayetçidir,