Originally Posted by
Maximetu
Sebnem / Meltem Berker Hanimefendiler
Bu sirkete yatirim yaptigim 2019 sonu 2020 basi itibariyle tuvalet kagidi ve Tekfen hisse fiyatlari asagidaki sekildedir . Sevgili CEO muz sonunda analist toplantisi yapabilmis 16 ay sonunda , yine icraat yok ancak piyasanin sevecegi mesajlar vermis . Simdi icraat zamani , ne zaman ki tuvalet kagidi endeksinin ustune cikarsiniz o zaman burada yazdiklarimdan dolayi ozur dilerim , Umarim Torosu yok pahasina satmaz birilerine peskes cekmezsiniz takipteyiz ortaklar olarak cunku size hic ama hic guvenmiyorum. Analist toplantilari yetmez once piyasaya guven verin , Bilanco zamani son dakika supriz zararlari 15 gun Onceden satislardan anlamayalim artik
2019 Aralik Solo 32 lik tuvalet kagidi : 29.90 tl
2019 Aralik Tekfen hisse fiyati : 17 tl
Bugun Solo 32 lik tuvalet kagidi : 119.90 tl
Bugun Tekfen hisse fiyati : 23.54
Tuvalet kagidi fiyat artisi : %301
Tekfen fiyat artisi : %38
Yaklasik 7.92 kat Sizin yonetiginiz sirkete gore getiri saglamis!!!
Hani derler ya tuvalet kagidi alsam daha iyiydi diye batik sirketler icin , size artik soyleyecek kelime bulamiyorum. Hala 11 kisilik YK ile ( bunun verimli oldugunu savunan Ercan Kumcu denen islevsiz vampir ) bu rezillik karsisinda ortaklariniza diyecek bir sozunuz, yapacak bir icraatiniz yok ise sizi Allaha havale ediyorum!! Bu durumdan rahatsiz onurlu serefli yoneticiler de vardir aranizda bari o insanlar buna tepki koysunlar ama bu boyle gitmez, birakin artik 3 maymunu oynamayi da yonetecekseniz yonetin , yonetemeyecekseniz yonetecek birilerine bu sirketi devredin .
Yukseldi diye mailleri durduracak degiliz , patronlara yk ya mail . Ben burada savasimi surdurmeye devam edecem , isteyen destekler istemeyen desteklemez, hakkimi alacagim( gunlukculerle isim yok )