Printable View
fışkırmıyormuyduk...
Alıntı: Originally Posted by keremalkm bugün eksi kapatmasını bekliyorum... 250.500 cüzi LONG sağol pala .. :)
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Nasıl bildim memedabi olduğunu, Uyarısını yabtı VOB yapmayın dedi. kemerlerinizi bağlayın yakında curcuna ve sert hareket yakın demektir 4 haftadır it gibi alıcı arıyorlardı yavaş yavaş alıcı gelmeye başladı.. Millet nasılsa düşmez algısını içine sindirdi sanırsam:)
Alıntı: Originally Posted by rosense sen bu piyasanın pirisin REİS'im Palamız akşam pazarı ucuzluğu yabtı keremalkm abi anında löngü kaptı, ben biraz daha bekliycem
Alıntı: Originally Posted by gmt® 257-58 gormeden mi dusecek viop,pek sanmam..delirmiş iyicene.. xu100 FİBO T1 7 2240 a denk geliyor Güçlü bir direnç olabilir mi?
Alıntı: Originally Posted by rosense FİBO T1 7 2240 a denk geliyor Güçlü bir direnç olabilir mi? neee bileyim aaaağbi..bilsem şorttan kazuk yemezduk :)
endeks aşağı hisseler aşağı endeks yukarı hisseler aşağı ulan btc den beter oldu bizim piyasa alt coin gibi oldu hisseler
Alıntı: Originally Posted by rosense xu100 FİBO T1 7 2240 a denk geliyor Güçlü bir direnç olabilir mi? Teknik analiz diye birşey yoktur.