hep aklıma tkfen geliyor. yıllarca yerinde sayıp baskı altında tutulan kağıt daha sonra ederine kavuşmuştu. umarım uzun yılların acısını bu kağıtta da çıkarırız.
Printable View
hep aklıma tkfen geliyor. yıllarca yerinde sayıp baskı altında tutulan kağıt daha sonra ederine kavuşmuştu. umarım uzun yılların acısını bu kağıtta da çıkarırız.
Bilanço tarihi ne zaman acaba.3 AYLIK.
10.05.2019 bucım
bilançoda çokta beklentim yok ...?
geçen yıla istinaden :yes:
Inşaallah beni yanıltmaz .benim beklentim iyi.y.t.d.
Allah beni yanıltmasın şöyle bir tezde bulunacağım.bu sadece beni bağlar.buçimin borcu 49 milyon.piyasa değeri 490 milyon civarı.karı geçen sene 97 milyon tl.ilginç bir kaç hisse yine çimento.akçansa.piyasa değeri 1.244 milyon tl.karı buçimin 2 katı.borcuda 300 milyon tl.başka bir çimento .en çok alıp sattığım hisselerden biriydi.eskiden.batıçimento.piyasa değeri 396 milyon.kar 13 milyon tl.borcu yaklaşık 1000 milyon tl.daha çok yazacak şey var.ancak bu hissenin yeri burası mı sizce.y.t.d.
Aynen kardeşim.Diğer hisseleri en az yüzde 20-25 i yukarı yakaladım.ancak bu hisseyi %25 gibi bir yerden vermem mümkün değil.Ayrıca benim tercihim hep uzun vade.Alsın satsınlar bakalım.Nereye kadar götürecekler.Ben şuan %7 civarı zarardayım.Kara geçtiğim zamanlarda oldu.Biriktirmeye devam.Böyle yazdıkça mal çakıyorlar millete.Satın bakalım nereye kadar.Y.T.D.