Aztek Teknoloji, pay başına net 1,15 TL nakit kar payı dağıtımını Genel Kurul onayına sunacak
Printable View
Aztek Teknoloji, pay başına net 1,15 TL nakit kar payı dağıtımını Genel Kurul onayına sunacak
ARD Grup'un Çevre Bakanlığı ile sözleşmesinde 40,5 milyon TL iş artışına gidildi
25/03/2025 06:23:30
ARD Grup Bilişim'in Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile sözleşmesinde 40,5 milyon TL iş artışına gidildi.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Şirketimizin daha önce imzaladığı "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Bilişim Sistemleri Yazılım Geliştirme, Bakım ve Danışmanlık Hizmeti" işi kapsamında 29 personel istihdamıyla "Bakanlık görev alanı kapsamındaki faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için Bakanlık birimlerinin sundukları hizmetlere göre ihtiyaç duyulan yeni yazılımların geliştirilmesi, var olan uygulamaların/sistemlerin/yazılımların mevzuat yükümlülükleri ve güncel ihtiyaçlar çerçevesinde tek merkezden dijital dönüşümünün sağlanması, uygulamaların ihtiyaç duyacağı raporlar için Bakanlık Karar Destek Sistemi üzerinden raporlamanın sağlanması, Bakanlık birimlerine ait hizmetlerin E-Devlet kapısına entegrasyonunun sağlanması" projesi 18.12.2023 tarihinde açılan ihaleye en uygun teklif firmamız tarafından verilerek 3 yıl için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü ile 217.500.000 TL (KDV Hariç) bedel ile ihale sözleşmesi 08.01.2024 tarihli KAP açıklamamızda duyurulmuştu.
Bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü'nün ihtiyaç duyulan hizmetlerin ve uygulamaların hayata geçirilmesi ve bu kapsamda gerekli olan danışmanlık hizmetlerinin temini için 31.12.2026 tarihine kadar KDV Dahil 40.532.000 TL tutarında İş Artışına gidilmesi konusunda 24.03.2025 tarihinde şirketimize bildirimde bulunulmuştur.. "
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com)
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Anadolu Hayat Emeklilik'in, 2024 yılı karından pay başına 4,94 TL kar payı dağıtımı Genel Kurul'da onaylandı
Turk İlaç, Pharmaget ve Zeus Ecza Deposu arasında serum satış anlaşması imzalandı
25/03/2025 06:24:30
Turk İlaç ve Serum Sanayi Anonim Şirketi, Polonya'da yerleşik Pharmaget Sp. İlaç Dağıtım Şirketi ve Zeus Ecza Deposu arasında 50 milyon adet farklı formülasyon ve farklı hacimlerde serum satış anlaşması imzalandı.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada, bu anlaşmanın, hem şirketin uluslararası ticaret hacmini artıracağı, hem de Avrupa pazarındaki yerini sağlamlaştıracağı ifade edildi.
Açıklamada, "Bu anlaşma ile Turkfleks markalı IV Paranteral Solüsyonlarımız (Serum) Avrupa Pazarına giriş yapmıştır." denildi.
Söz konusu sözleşmenin toplam bedeli 42,5 milyon euro (Güncel kur ile yaklaşık 1.750.000.000 TL) olarak açıklandı.
Sözleşme kapsamındaki ilk siparişler sevk edilmeye başlandı.
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
GSD Holding bağlı ortaklığı GSD Varlık Yönetim, Fibabanka'nın ticari/kobi nitelikli portföyün ihalesini kazandı
25/03/2025 06:25:00
GSD Holding bağlı ortaklığı GSD Varlık Yönetim, Fibabanka'nın ticari/kobi nitelikli portföyün ihalesini kazandı.
"Şirketimizin sermayesinin tamamına sahip olduğu bağlı ortaklığı GSD Varlık Yönetim A.Ş., Fibabanka A.Ş.'nin 24/03/2025 tarihinde satışa çıkarılan toplam 110 milyon TL anaparaya sahip ticari/kobi nitelikli portföyün ihalesini en yüksek teklifi vererek kazanmıştır. Bu ihaleye toplam 14 varlık yönetim şirketi katılmıştır.
İhale sonuçlarının kesinleşmesi ihaleyi açan finansal kuruluş Yönetim Kurulu'nun onayına bağlı olup, onay sonrası sözleşmenin imza süreci ve satışa konu alacakların devir işlemleri başlatılacaktır."
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Akbank'ın 2024 yılı karından pay başına net 1,0387 TL nakit kar payı dağıtımı Genel Kurul'da onaylandı
Gelecek Varlık Yönetimi, Fibabanka'nın bir bireysel portföyün ihalesini kazandı.
25/03/2025 06:26:00
Gelecek Varlık Yönetimi, Fibabanka'nın bir bireysel portföyün ihalesini kazandı.
"Şirketimiz, Fibabanka A.Ş.'nin 24.03.2025 tarihinde gerçekleştirdiği tahsili gecikmiş alacak satışında, satışa çıkarılan 67,3 milyon TL anapara büyüklüğündeki 1 bireysel portföyün ihalesini en yüksek teklifi vererek kazanmıştır. Bu ihaleye toplam 18 varlık yönetim şirketi katılmıştır.
İhale sonuçlarının kesinleşmesi ihaleyi açan banka Yönetim Kurulu'nun onayına bağlı olup, onay sonrası sözleşmenin imza süreci ve satışa konu alacakların devir işlemleri başlatılacaktır. "
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Efor Çay bağlı ortaklığı Efor Gübre, halka arz izahnamesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu
25/03/2025 06:26:30
Efor Çay bağlı ortaklığı Efor Gübre, halka arz izahnamesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.
"Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 27.09.2024 tarihli ve 2024/20 numaralı kararı kapsamında; 02.10.2024 tarihinde %100 bağlı ortaklığımız Efor Gübre Madencilik Sanayi Ticaret A.Ş.'nin halka açılması ve paylarının Borsa İstanbul'da işlem görebilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılmış olan esas sözleşme tadil başvurusunun onaylandığı duyurulmuştu.
Efor Gübre Madencilik Sanayi Ticaret A.Ş. yönetim kurulunca şirket sermayesinin artırılarak ihraç edilecek payların halka arz edilmesi yolunda; hazırlanan izahnamenin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmasına karar verilmiş olup, başvuru 24.03.2025 tarihi itibariyle yapılmıştır."
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter