Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bandrol etiketini kesmeye kıyamadım... çay bahçesinde takılayım... AOSD Hayatın her yerinde bandrol [emoji4]
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 70 Gaymeyi kesmeye kiyamadim deyin de, inandirici olsun!:oleyo: 70 olsa kıyardım 4x70... :vk: ev halkı ayaklandı, sen bandrolü kesince, :yes:
Alıntı: Originally Posted by carkos Hayatın her yerinde bandrol [emoji4] Zaten dunyaya bandrollu geliyoruz da, illa kesiyorlar!:dvr:
Alıntı: Originally Posted by guneysu 70 olsa kıyardım 4x70... :vk: ev halkı ayaklandı, sen bandrolü kesince, :yes: Valla ben kesmedim bandrolu, bir yannislik olmali!:notr: 10 Senedir bir akrabamin dugunu haric, banrol kesmisligim yok!:yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Valla ben kesmedim bandrolu, bir yannislik olmali!:notr: : Sen derken, bana dediler.. :vk: tamam dedim, yoksa ayaklanma vardı...:whistling:
https://youtu.be/WOOCeQU_9Oo
Alıntı: Originally Posted by guneysu Sen derken, bana dediler.. :vk: tamam dedim, yoksa ayaklanma vardı...:whistling: Vuracan masaya yumrugu, bu eve ekmek neyim getiren benim deye!:yes: Yoksa bu eskiyalarin onu alinmaz, Reha GAYA'yi ornek al!:bravo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Vuracan masaya yumrugu, bu eve ekmek neyim getiren benim deye!:yes: Yoksa bu eskiyalarin onu alinmaz, Reha GAYA'yi ornek al!:bravo: Son sözü hep sen söylersin bilirim 40 yıllık düşmanımı..:yes: '' tamam karıcığım'' olarak... :kahkah: o gadar delikanlı değilim...:wave: fırına senmi gidiyorsun ekmek almaya... :halay: