*avrupalı bankacılık, sigorta ve piyasalar gözetim, düzenleme kuruluşları sanal, dijital paralar konusunda tüketicilere uyarı mesajı yayınladılar
Printable View
*avrupalı bankacılık, sigorta ve piyasalar gözetim, düzenleme kuruluşları sanal, dijital paralar konusunda tüketicilere uyarı mesajı yayınladılar
*avrupalı denetim, gözetim kurumları, "bitcoin ve diğer sanal paralar bir fiyatlama balonunun açık işaretlerini gösterdiler"
*avrupalı denetim, gözetim kurumları, "sanal paralar için işlem platformları ab yasalarının denetimi alkında değiller ve ağır operasyonel problemlerle karşı karşıyalar"
*ab/oettinger, "brexit daha küçük bir ab bütçesine yol açacak, neredeyse her alanda bütçelerin azaltılması gerekli"
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 304 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,83036, en düşük 3,82940, en yüksek 3,83160
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 163 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,89865, en düşük 3,89690, en yüksek 3,90070
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,89500
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 188 milyon dolar