Walla ben guzel faiz artisi gelirse cok pis yukari alacaklar diye okuyorum ama... Cok pis de alsalar biz Halkcilara %300 artis gerektigi icin pek bise farketmez :) :)
Printable View
Hocam Peki bu gozlemleriniz sizce ne zaman gerceklesecek ? FED in tutanaklarinda 2018 sonuna kadar 2 ve 2019 sonuna kadar da 2 faiz artirimi daha bekleniyor ? Ya FED in yeniden parasal genislemeye gitmeye 2019 sonundan once mumkun deil gibi. Ne dersiniz ? Bunun yaninda Avrupa merkez bankasi da parasal genislemeyi sonlandirmayi dusunuyor. Bu durumda parasal bollasma ne zaman gerceklesir sizce ?
Birde su meshur OFAC mevzusu, daha ne kadar uzayabilir sizce ? Turkiye ile usa arasindaki bir koz maddesi olarak kaldigi muddetce, aciklmasi yillari alabilir mi ?
diyelim ki bu OFAC kararini Usa 2 sene daha aciklamadi. Uzatti. Ne olur halkbank sizce ?
http://666kb.com/i/dwu6cftz1erpdd7f5.png
Hindistan Rupisi, dolara karşı tarihinin en düşük seviyesinde...Bakalım ithalata dayalı ekonomi ABD bu duruma ne kadar dayanacak ?...Çin'e 200 milyar dolar ek vergi koyacakmış sarışın manyak...Yaw adamlar Yuan'ı 2 tık devalüe etseler olduğu gibi geri alır o parayı...Bu işin sonunda kovboylardan biri silahını çeker genelde...Hadi hayırlısı...
Dolar 6.5 ustu kabullenilmis artik. yuzde 20 lik enflasyonlara da...
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Eylül ayı beklenti anketi yayınlandı. TCMB Eylül ayı beklenti anketine göre 2018 sonu enflasyon beklentisi yüzde 19.61, dolar kuru beklentisi ise 6.5938 TL oldu
Trump reyiz bildiğin iktidarsız. Dolar basacağım dolar çok değerli ihracat yapamıyoruz diye diye geldi, dolar faizi artıra artıra sıkılaştırma yapa yapa değerli dolarla da gidecek muhtemelen. Bence ilk teşhisleri ve politika önerileri doğruydu ama obama çizgisinden santim bile sapamadı demek ki abd başkanı hikaye politika oluşturan ve yürüten arkadaki grup ne isterse o oluyor.
O ekip de bizle ilgili aşırı nahoş düşünce ve eylemlere sahip malesef. Muhtemelen ermeni akademisyenler, feto vb. Tarafından etki altına alınabilen bir grup. Veya bizzat kendileri.