Infonun gelişmesinin sebebi tuna cetinkayadir. Tuna çetinkaya adamın hammaddesidir.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
Printable View
Infonun gelişmesinin sebebi tuna cetinkayadir. Tuna çetinkaya adamın hammaddesidir.
2,80 i yanlış görmüşüm doğrusu 2,58 olacak.. haklısınız.. söylemeye çalıştığım haremağasının maliyeti değil.. hedefteki bedelli parasından bir kısmıyla 2,50 lerden info alma ihtimali.. satıcı ise çok düşük fiyattan topladığı karısı ve akrabaları ve adamları olma ihtimalinden bahsediyorum.. aynı şeyi ideas ta yapma ihtimali söz konusu.. 15-20 li fiyatlardan bedelli parasını daha düşük fiyatlardan şahsına ve adamlarına aldırdığı ideasa peşkeş çekme ihtimalinden söz ediyorum.. daha önce grnyo gibi saçma sapan hisselere yatırım yaptığını biliyoruz.. portföy yatırımlarından niyetinin ne olduğunu 6. Aylıklarda görürüz nasıl olsa.. geçen yıl sonunda ara dönemdeki sanal 30 milyon karı yok etmiş adamdan bahsediyoruz.. bu hisseyle ilgili konuşurken şu kişi/kurum şu kadar mal toplamış gibi yorumların altının boş olduğunu düşünüyorum.. önemli olan yaratılan veya yaratılacak olan sanal da olsa karı iyi tahmin edebilmek.. benim düşüncemin aksine becerirli namığın bedellideki nakit parayı hedefi kar ettirecek şekilde çok iyi yönettiğini düşünen varsa 6. Aylıkta ciddi bir kar artışı olurki bu fiyatlar tam alım fırsatı..
ınanılır gibi değil böyle bir yorumu muhasebecilik yapan bırı nasıl yapar
anlamak mümkün değil adam ideasta kuzey fon şukadar sattı bukadar sattı diyecek
sonrada hedefın bedelsizinden ideas infoyu yukarlardan alabilir diyeceksin
daha dün kap a haber yaptı fonları hariç hedefteki payım % 30 olmuştur
kendi kendinimi şey etcek . yahu sen git kumda oyna
Yine başladık
Neden insanlara böyle hakaret edilir. Cidden anlamak zor. "Şiddetten beslenmek" mi? Ayıptır. Insanlara yüzyüze olsa bu şekilde soylemiyecegimiz arkadasca konusmalarimizin şeyleri neden buradan rahat rahat yazıyoruz. gercekten çok üzücü.
Kocaman adama "Kumda oyna" demek hakaret değilse tamam. Tartisacak konuşacak bir şey yok. Iyi günler kolay gelsin herkese.
cevap olarak yazdığım yazı saçma sapansa yazdıklarımı sayın hans çürütür
obeni kumda oynamaya gönderir bu kadar basit buna ben alınmam
bana bir harf öğretenin ellerini öperim