%10 önemli rakam değil ayın 10unda almıştım bir miktar başka bir kağıt. İsim vermek istemiyorum bu forumda. Salması önemli elbet farklı algı yaratmak zorunda.
Printable View
Benim analizlerimde kozaa buradan tam olarak alım yeri ama insanlar kozaadan öylesine korkuyor ki almak da zor. Korkmaları da doğal çünkü her daim beklentinin tersine hareket ediyor kısa vade.
Normalde uzun vade direnç kırıldığında 10 saniyede tavan kilitler başka kağıtlarda ama kozaa speki farklı karakterde, karşısındakini yani ky yı razı etmeye çalışıyor tekrar atlamasın diye. bu nedenle her gün %1-2 primle yukselecek diye yazdım
dikkat edin 13.15-- 13.32--- 13.40-- 13.55 13.70 dirençlerinin çok önemi kalmadı artık.
Koza direncine geldiğinde ipek düşecek çünkü spek girmedi demiştim. Bir haftadır kozaaya göre düşüyor zaten.
Ağırlıklı ortalamalar yukseliyor saatler ilerledikçe 1246 altı zor sanki.. yarın 1292 lere direk açabilir. 1340 görülebilinir.. aşağı zor görünüyor artık
Son anda direk aşağı çakıyorlar hiç sevmiyorum bu özelliğini.Kaç kademe aşağısana geldi. 13.35 nerde 12.74 neresi.....