Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Duzeltmeyi haftaya carsambaya kadar beklemiyorum...ytd Zaten bu gazla giderse haftaya 125 olur sonra ben kaçar Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Zaten bu gazla giderse haftaya 125 olur sonra ben kaçar Sent from my iPhone using Tapatalk Parayi ev gibi biryere baglamazsan asla kacamazsin Bu cendereye giren vazgecemez
Alıntı: Originally Posted by Webster Dolar bu gece stoploss denemesi yaparsa hedef 5.76 Onsta beklentim 1496 Ytd 5,76 bana zor bir ihtimal gibi geliyor. 5,80 den döner. Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by Webster Parayi ev gibi biryere baglamazsan asla kacamazsin Bu cendereye giren vazgecemez Ev işine hiç girmem. 3 sene önce bir tane sattım. Halen aynı para ev fiyatlar hiç yükselmiyor. Kira desen evde yok[emoji38] Sent from my iPhone using Tapatalk
Altın fonlarında kayıplar büyük, -3,2 15 Ocak sonrası Çin ABD anlaşmasıyla ons biraz daha çekilirse gram güzel olacak.
Elbette dostum sen tel almasan da dostlarin sana yeter hehe Alıntı: Originally Posted by Webster Servet sadicim cansin can Gun icinde 3 defa paylassaniz yeter 😀
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Ev işine hiç girmem. 3 sene önce bir tane sattım. Halen aynı para ev fiyatlar hiç yükselmiyor. Kira desen evde yok[emoji38] Sent from my iPhone using Tapatalk Ozaman gidemezsin Gitsende donersin😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by servetbey Elbette dostum sen tel almasan da dostlarin sana yeter hehe Cok tsklr syn servetbey