Ben alışveriş yapmadan çıkan müşteriye tutumlarını merak ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
ilk açıldığında Angara da meşhur lüküs Karum avm son gittiğimde gördüm merdivenalti avm olmuş bi nevi eski luksünden eser yok
Insanlar bilinçli
Girmeseler avm ye
Zaman içinde hepsi aynı formatta olur
Avm sahaplari da
Dolar kiradan TL kiraya döner
Buradaki arkadaşların hiç ticaret yapmadıkları belli, bir -0- vardır bir halta yaramaz önüne -1- gelmedikçe.
AVM hiç kar getirmese dahi sahiplerine ve orada ki işyerlerine, ne kadar az zarar Allah bereket versin diyeceklerdir.
Böyle zamanlarda çark dönsün kafidir, çok büyük zarar ederlerse zaten herkes kilitler gider yakında.
BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben: "Üç banka yükümlülüklerini yerine getirdiği takdirde işlem yasağı kaldırılabilir ama soruşturma sürecek."-AA
Olan biste olacak gene
Yatırım hesabım olan Osmanlı Menkul değerler den gelen mesaja bak.
Piyasa şartları sonucu Usd/Try, Eur/Try, Gbp/Try pozisyonlarında gecelik swap oranları yükselmiş .
Pazartesi piyasa açıldığı zaman likidite azlığı dolayısı ile alış/satış fiyat farklarının açılması ve zaman zaman LP lerden kotasyon gelmemesi gibi durumlar olma ihtimalinden bahsediliyor.
Allah Allah..
avm'lerin açılma kararı, avm sahiplerinin mağaza sahiplerinden kiralarını talep edebilmesi için kurulan bir tuzak bence.. :) ))
ben kiracıların yerinde olsam açmam dükkanı..
götürüsünün getirisinden fazla olacağı kesin.. niye açıyım ki ? :he:
Bence öyle değil işte. Ticeret yapmamış olsak da, azıcık düşünebiliyoruz. :)
Diyelim ki dükkan var, kirası var, eleman var, enerji gideri var. ( Dükkan açılacak olsa sair giderleri de yazmıyorum )
AVM kapalıysa, sadece kira öderim. Elemanın maaşı kısa çalışmadan ödeniyor, enerji gideri de yok.
Zararım sadece kira.
Oysa, dükkan açılırsa elemanın ve enerji giderinin karşılanması için an az 100 lira ciro yapmam gerekirken, 80 lira ciro yaparsam zararım artar mı azalır mı. ?
Çark dönsün diye zararı arttırmak pek akıllıca gelmiyor bana.