Hahahahaha 😂
Printable View
manuel işlemde insan %100 yükte çalıştırıp sanki mesai yapmış gibi yoruluyor. öyle olduğu zaman da bir esprisi kalmıyor. otomatikte ise ayda 1 civataları alyanları torklamak lazım. adaptasyon şart.
ben hedge olayına artık pek inanmıyorum bizim piyasada. son 2 hafta rakamlara göre deli ralli var ama eldeki kağıtlar negatif. şimdi malda olup hedge amaçlı short girsen hem shorttan soyarlar hem spottan soyarlar. gerçeklikten koptuk sağolsunlar gübre fabrikası, kozal derken xu30 kamu egemenliği altına girdi ve bu işin de dengesini bozdular.
"Burayı okuyan adam zor kazanır" sözünüze katılıyorum. Burayı okuduğum dönemlerde 2 defa sermayeyi sıfırlamıştım. 3. defada sermayenin %70'i kadar kar ettim belki tesadüftür ama seans anında burayı da hiç okumadım. Manuel işlem yapıyorum her gün poz açıp kapatmıyorum. Genelde 10 gün civarı tutuyorum elimde kontratı. Belki Ocak ayında daha uzun sürelerde de elde tutarım.
10-11-2020, 18:01 #179 Avatarı karar_anı karar_anı is offline
Gümüş Üye
Duhul
Feb 2017
İkamet
istanbul
Gönderi
6,790
xu100_ akşam yotuber lerin konuşmalarına, böyyük üstad ların mesajlarına dikkat edin 1245 tepe geçilirse falan diye aynı ağız konuşacaklar yazacaklar. onu ebemde biliyor yemişim 1245 ni borsa aldı götürüyor. kağıdınıza sahip çıkın. tabi doğru kağıtta iseniz... buda çizgiden carttan curttan anlamayan bir alaylı öngörüsü.. hadi bol şanslar
__________________________________________________ _________________________
kaç kere yazdım herkesi patates çuvalı gibi üst üste koymayın diye...
Önümüzdeki sene en aşağı yüzde 20 düşüş bekliyorum.. O yüzden portföyü hedge amaçlı kademeli short açıcam..ancak ocağın ilk iki haftası değil..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6aca011604.jpg
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bişi beklemiyorum.
Olursa satacak ve alacaklarım var sadece.
Yeni yıla bu taktikle girdim.