Originally Posted by
ozannn
Lütfü bey;Günaydın..Ben teknikten anlamam ve alanım değil.Bir hisse iyice düşmüşse alırım ve beklerim.:) Hissem Halkb gelince..Sanırım 20 Mart 2020 tarihi civarında ilk Pandemi çıktığında hissenin fiyatı ne ise şu an da ya altında ya da aynı fiyatlarda..Olan benim 1 yıla oldu ve uçan hisselere öylece bakakaldım..Üzücü bi durum şüphesiz..Yalnız bizim tahta yapıcılar halkb ve vakbn çok ucuz veya cömert olarak buralardan halen hisse veriyolarsa vardır bir bildikleri deyip geçiştiriyorum:) Sonuçta ikimizinde elinden bir şey gelmez..Hayatımızın her anlamında UMUDU elden kaçırmamak gerekiyo..Eğer UMUTSUZ olursak sonu iyi olmayabiliyo:)
Lütfi bey; her şeyin başı sağlık ..Evet para da önemli de sağlık giderse naparsın parayı..
Biliyorsun 13 Mayıs ayında son dilekçe tarihi.13 mayıstan öncede verebilirler(müneccim değiliz)..ABD Anayasa mahkemesi kabul eder mi dilekçeyi o muallakta..En baştan kabul etmezse jürili duruşmalara kalıyoruz.Jürili duruşmalarda da ceza kesme ihtimali yüksek ve uzlaşma//anlaşma yoluna gitme ihtimali var...
Ben pencereye şu açıdan bakıyorum..Başkaları umrumda değil çünki bu benim bakış açım..OLABİLİRDE//OLMAYABİLİRDE..
10 yıl sürünen 2 hisse halkb ve vakbn..Şimdi HALKB Anayasa mahkemesi son durak..Peki bizim Avukatlar nihai sonucun şu an ne olduğunu-olabileceğini tahmin/analiz edemiyorlar mı?...Yani SÜREÇ yani ZAMAN daraldı...(BENCE)..Peki beklenti önce satın alınır sonra gerçekleşmez mi?...Atıyom halkb ve vakbn prim yapmaya başlarsa bir çok kişi ne oluyo diye düşünmeye başlaya bilir?Ama atı alan Üsküdarı geçmiştir..
Hisselerin çoğunluğu sanırım Halk yatırım ve Vakıf yatırımda..Tahsisli yapılıyor ve alınan hisseler nerede oluyor..Bununla bağlantılı olarak seçim ve erken seçimi düşünerek yine bir hayal kurmakta zarar yoktur diye düşünüyorum.:)
Bu benim düşüncem ve YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..Dedik ya UMUTLAR//HAYALLER OLMAZSA..E bende yazdım bir umut SENARYOSU..
En güzel Pazar sizlerle olsun.Dostça,
YTD