Dostum çoğu serbest fon da berbat...Alıntı:
ben kendi adıma güvenilir buluyorum. dün yine bir güncelleme geldi uygulamaya . sürekli geliştiriyorlar kendilerini. hiç olmazsa bu aft afs hoy gibi fonlarda olmasını isteyip de bir şey yapamadığım etf leri kendim alıp satabiliyorum. şükür etf oldukları için düşüşlerde eskisi gibi seyretmek zorunda kalmadım hemen gardımı aldım. şimdilik onlardan kardayım :) yani bencmark olarak onları aldığımı farz edersek onları epey bir geçtim denebilir. yine de paramın büyük kısmı ppzde çünkü en nihayetinde ben türkiyedeyim o etf ler amerika borsasında. ve en nihayetinde bir uygulamadan bahsediyoruz. tavsiyem paranızın %75 ni burda risksiz bir fonda tutun geri kalanıyla ib broker ameritrade ya da midas gibi uygulamalarda kendiniz değerlendirin. artık bizim yabancı fon yöneticilerine para kaptırmayın. hiç biri serbest fonlar hariç bir ley yapmıyor. kendim kazanabildikçe onlara daha çok kızmaya başladım. üstelik profesyonel olan onlar. ne yani kabahatimiz nitelikli yatırımcı olmamak mı. yok artık bundan sonra komisyon falan.