borsadan sonra konuşmuş
bunu söylemiş ekgyo bu laf üzerine bugün ki yarım tavana yarın yarım tavan kesmez muhtemelen bu hafta sonuna kadar borsada ters bi durum olmazsa 2.40 üzerini görür :)
Printable View
Demek asker değilsin. O zaman her sabah koşman için kafayı üşütmüş olman lazım abicim. Demek O sebepten bilemedim. :whistling:
Koştum geldim, şu an hafif çakır keyifim.
10 gün önce belediyeye(cehape belediyesi), sahil yürüyüş yoluna araba ile girenleri şikayet ettim. Ayıpsın hallederiz anlamında cevap verdiler 10 gündür tık yok. Belediye başganı buranın köylüsü, bi şekilde başgan olmuş. Benim ne dediğimi bile anlamamıştır. "Nooluyo lan yürüyüş yoluna araba ile girdilerse" diyede sekreterine tirip atmıştır. Gençliği yürüyüş yollarında araba ile gezmekle geçmiştir.
Her neyse yaw. Belediye başganınıda ufaladıktan sonra asıl konuya geleyim.
---
cehape dedim 104 general aklıma geldi.
Olayı akepe büyüttü. tayyip bu tür şeyleri iyi kullanıyor. Karşısındada rakip parti olarak embesiller sürüsü olduğundan, kolaylıkla ortamda cirit atabiliyor.
akp ve fetö nün kolkola yürüdüğü dönemde, kendine dindar diyenlerin önünde tek engel vardı, ordu.
Orduyu hapse atma ve yollarından çekme planı fetö öncülüğünde başladı. fetö talimatları CIA dan alıyordur. fetö nün CIA projesi olduğunu bilmeyen varmı.?
İlk operasyonları çiçek Albay a yönelikti. Onu sahte belge ile hapse atmaya çalışıyorlardı. O gün "Bu iş generallere kadar gider" dedim. cehape denen embesiller sürüsü ise askerlere fetö kumpasını olduğu gibi seyrettiler. "Generallerin bir suçları varsa cezalarını çeksin" dediler. O zaman bilmiyordum ancak şu an büyük ölçüde eminim baykal ve kılıçdaroğluda emirleri CIA dan alıyordur. Sebep olarak gördüğüm şeyleri önceki yazılarımda yazmıştım.
Çiçek albayın tutuklanmasına ses çıkarmadılar ve olay tüm dinCİ olmayan ordunun hapse atılmasına kadar gitti. Söylediğim aynen gerçekleşti. Anlamak için akıllı olmayada gerek yoktu. Ordu yoldan çekilince, akp ve fetö tek güç olarak kaldı. İki güç ordu aradan çekilince yanlız kaldılar ve Ortak düşman ortadan kalkınca doğal olarak birbirlerine odaklandılar. DOĞAL OLARAKda çıkar çatışmasına başladılar ve birbirlerine girdiler. O kavga olmasaydı SUÇSUZ o generaller hala hapisteydi.
Çiçek albayın Daha öncesinde genelkurmayın önünde bir kişi gazetecileri toplamış, ordu hakkında sahte bilgiler veriyordu. O zaman anlamıştım(çok belliydi) orduya operasyonun başladığı.
CHP nin aklı başında olanları için bir fırsat daha çıktı.
Bildiriye imza atan 104 generali koruyun. Bildiride ne yazıyor bilmiyorum, kim imza atmış onuda bilmiyorum ama olay açık. Türkiyeye saldırı var. Türkiye vatandşına saldırı var ve arkasında batılılar var.
Atatürk'ün partisi CHP de üst düzeyde olsaydım, 104 generali korumak için hapse girmeyi göze alırdım. Generalleri değil Türkiyeyi koruyorsun. Boşver soytarı generalleri. Türkiyeyi koruyacaksın. Dindarı, sunnisi, alevisi, ermenisi, rumu, türkü, kürdü, arabı herkesi koruyacaksın.
Bu eylemle bu ülkedeki herkesi korumuş olacaksın.(yahudiler hariç, bu ülkeyi bu hale getirenler onlar, her türlü pisliğin arkasındalar. Ermeni'yi, Rum'u, Kürd'ü Türkiye'yi zor durumda tutmak için kullananlarda bunlar. İçlerinde istisna olanlar var ama istisnalar.)
Çiçek albay olayında aptallık ettin, bu 104 general olayında aptallık etme. kılıçdaroğlunun CIA yı arayıp "ne yapayım" dediğinden eminim. Boşverin o küçük adamı.(Gerçekte aynı soydan geliyorum ve aile yapımda aynı. Anne aynı soydan, baba aynı soydan. oda bende 6. çocuğuz ama bi şekilde aynı değiliz. O kariyer için her pisliği yapmaya hazır ben ise ölmeyi tercih ederim.)
cehape, siyonist sermaye temsilcisi gazeteci için 600 km yürüyüp CHP yi cehape yaptılar. Hepinizin .... belasını versin.
Bu sefer doğruyu yapın.
600 km değil 6bin km yürüyün. Olay o 104 general değil Allah onlarında belasını versin,( generalken az yemediler bu ülkeyi, hepsinin mal varlıklarını araştırsan bir sürü nane çıkar. Her yıl 10 milyar dolarlık silahı alan bunlar. İhalelerde onların imzası var. TR de üretilebilecek silaharı dışarıdan alıp duruyorlardı.) Olay generallikte değil. Olay başka. Sen generalleri değil Türkiye vatandaşlarının hepsini koruyacaksın. Karşında akp değil CIA var. fransa var, almanya var, israil var. akp sadece ürün. Aynen diğer partiler gibi.
Kaldımı cehape içinde aklı başında bir kaç kişi.?
---
Nooluyo yaw, tekrar okuyunca bu yazıyı benmi yazdım.? Artık belediye başganlarından gelecek olan madalyaları unutsam iyi olur. :Sad:
Okumuşsun sildim
BIST e gelirsem.
Bugün yabancı işlemlerinde hacim yarıya düşmüş. Çok ilginç. Batı ülkeleri genelde kapalıydı, sebep bu olmalı. İşlemler yurt dışındanmı yapılıyor.? abd desen saatler uymuyor. İşlemlerin % kaçı algoritmalarla(robot) yapılıyordu? Yüzdeyi unuttum. Ama oran yüksekti, yarıdan fazlaydı. Robotlarıdamı kapadınız.?
Yeşil kapadık ama yabancılar iyi görüntü vermediler.
MB nin faiz kararına çok var. tayyip beyin kabine açıklamasını bekliyor olmalılar diye düşünüyorum ancak dertleri BIST den uygun fiyata çıkmak olabilir.
Herkesin referans aldığı garan tahtasını yeşil tutup diğer tahtalarda satıyor olabilirler. Yabancılar maalesef umut vermediler.
Bu durumda yarın ne olacağıda muallak. Yerlinin gücü her gün çıkarmaya yetmiyor.
xbank grafiği hala uzun vade dip seviyeye yakın duruyor. Çok ucuzlar. Bedavalar.
Yabancı delirmiş yaw. Son 2-3 yıldır tamamen obez beyinliler gibi işlem yaptılar. Bunu üç beş kez yazmıştım. Ne eğitimi almış olurlarsa olsunlar, papaz olayı sonrası amatör gibi oynuyorlar.
Son durum;
Hisse long,
ons da kenardayım,
usdtry de kenardayım.
ayhan büyük geçmiş olsun.
İçeride yattığına göre, askerde olmadığına göre Demek siyasetle alakanda var. (bu da tutmazsa darılırım artık)
Her türlü kötü alışkanlığında varmış. sigara, siyaset, futbol takımı taraftarlığı, doviz. Damarlarının isyan etmesi doğal.
Tekrar geçmiş olsun.
alicemal popülariten sürekli artıyor artık reklamda alıyon