bence sorun teknik degil su an ulke batmakta :) euro cift hane
Printable View
bence sorun teknik degil su an ulke batmakta :) euro cift hane
Arkadaşlar jantsı bu kadar yukarı almayın çünkü komşu köyün (Egeen) ahlakı bozuluyor
Bazı yatırımcı dostlar JAnts dan EGEEN e geldiler olmuyor böyle .
Sizler Egeen e transferler oldukça bizim köyde spek trendi aşağı baskılıyor
Lütfen gelmeyin artık , gönlünüz bizimle olsun yeterli
Kısmetiniz bol trendiniz yüksek olsun . . .
:party::kahkah::yahoo:
Nedensiz Hocam peki sizce tahmini olarak jantsa kaçlar dan bölünür bir fikriniz var mı?
Bunu tahmin etmek mümkün degil tahtacıya veya patrona kalmış tabii birde yatırımcı hareketleri önemli yani alıcı satıcı durumu malı topladı ise yeni zirveler yapmaması için engel yok tabii düşük seviyelerden bölüpte daha sonra yeni zirveler göstermesi de olasılık tabii niyet çok yüksekten bölmek olsa şu sıralar önemli bir kap daha atması lazım ki yukarı sürsünler ama şunu bekliyorum bayrama kadar bir bayram yaşayacagız .........
Benim hareket stratejim bölünmede, bölündükten sonra 100 liranın neresinde neden 100 psikolojik seviye bana göre....
Hocam kartonun bedelsizini incelediniz mi bize ışık tutar mı karton asıl hareketini bölünmeden önce yaptı tam bitti çözüldü derken tekrardan tavan yaptı hem de bir kaç defa daha aynı hareketleri
Bana sormadınız ama ben kendi fikrimi yazayım,her hissenin dinamikleri farklıdır.Bu dinamiklerle hareket eder,tamamen ayrı sektörlerde,ayrı kar oranlarına sahip iki şirket. Jantsanın tahtacısı ve sahibi nerede bölünme isterlerse orada bölünür..Bazı hisseler bölündükten sonra hızla prim yapar,bazıları ise bölündükten sonra uzun bir müddet yatay seyreder.Bunu etkileyen türlü dış etmenlerde tabii etkiler tüm bu süreçleri..Özellikle bölündükten sonraki süreçte bistin ayı veya boğa döneminde olup olmaması büyük etki yaratacaktır diye düşünüyorum.
Türkiyedeki gibi 24 saat aksiyonu bol bir ortamda bistin geneli ve hisseler özelinde net öngörülerde bulunmak kahin olmakla eşdeğer..
Evet inceledim bölünmeden önce yapmış 3 defa işi bilen ve risk alan için güzel al sat yaptırmış 130 tepeye kadar yükselende 130 da 81 i gösterip düşende tepki hareketi ve sonrası cılız tepkilerle düşmeye devam ediyor...fiyat seviyeleri bölündükten sonraki degerlerdir...