Printable View
Alıntı: Originally Posted by pisyedili01 Ben öyle birşey demedim.Benim ağzımdan fiyat çıkmaz Polho ile ilgili Ama 34 ü siz diyorsunuz sanırım sn Teknik analizci. :) Ben istanbul ve bursaya salça götürecem biber salçası.o anlamda söylemiştim. 200 kg kadar yaptık yeni kurudu . herkese bol kazançlar Güzel güzel ;)
Bizim tavana ihtiyacımız yok bizim temele ihtiyacımız var :) Varmı "iki gün sonra not alın" dediğimden sonra citi nin malını 2 gün sonra not alan :)
Alıntı: Originally Posted by turgut40 POLHO 0.38[emoji765] ***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. *** POLHO 0.41 [emoji765] ***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. ***
Alıntı: Originally Posted by turgut40 POLHO 0.41 [emoji765] ***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. *** 0.43 gelsin bak napıyorum
Alıntı: Originally Posted by Thyshine 0.43 gelsin bak napıyorum Sabredersen oradanda alırım maksat ticaretimiz olsun. Tamam belki Sasa değiliz ama dert tasa da değiliz yani, şirketinize güvenin.
Alıntı: Originally Posted by temel analizci Sabredersen oradanda alırım maksat ticaretimiz olsun. [emoji106] ***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. ***
Alıntı: Originally Posted by turgut40 [emoji106] ***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. *** Tamam fakirin tavuğu tek yumurtlarda çift sarili da mı yumurtlamaz bu tavuk.
7.8 üstü günlük kapanışlarda kazançlardan polho olur inşallah.. ytd