Bak sen kerataya utanmasa 87 'yi görecek !!!!
Printable View
Bak sen kerataya utanmasa 87 'yi görecek !!!!
Alarko Holding A.Ş. hisse haberleri
Açıklamada Şirket Yönetim Kurulu’nun 20.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirket tarafından 26.05.2025 tarihinde Borsa İstanbul’da pay başına 86,70 TL – 84,95 TL (ağırlıklı ortalama 86,23 TL) fiyat aralığından toplam 395.000 lot ALARK paylarının geri alındığı belirtildi.
Bu işlemle birlikte Şirketin sahip olduğu ALARK paylarının toplam nominal tutarı 21.744.567 TL’ye ulaşmış olup bu payların sermayeye oranı % 4,999 oldu.
180 Dk lık !..
https://i.hizliresim.com/8xxhmvy.jpg
Bugün hacim düşük BOFA satıcılı yine selası okunuyor tahtanın, helvalar da kapanışa doğru.
Holanda'dan seracılık teknolojisi almışlar.
"Ekmeği ekmekçiden al, bir ekmek de üste ver" demiş atalarımız.
son günlerde pek ekran takip etmiyorum. ama galiba sn kuzunun söylediği doğru olan bir hususa dikkat etmek gerek...
ALARKO sabah canlı piyasada düşük ve hık mık duran düşen bir ekran görüntüsü veriyordu. sinirlenmemek mümkün değildi çünkü bir çok şirket artıda endex artıda alarko eksi...
gelelim sn kuzunun söylediği hususa ALARKO öncüdür diyordu. dip çalışmasını en önce tamamlayacaktır. kendi düşüncesine göre 70 lere sanırım 74 olması lazım düşecek dese de ben kendisinin hesaplamalarının milimetrik olduğunu düşünmüyorum. trendi görüyor ve hissediyor. ben pek 80 lerin altına ineceğini düşünmüyorum desem de ALARK bu belli olmaz. eğer geri alım biterse ve güçlü bir satış dalgası gelirse kimse direnemeyecektir. ALARKO dip çalışmasını sanırım yaptı ama Kuzunun söylediği 700 ler gelecek mi bilmem... şayet o günler gelecek ise ki sn fumanın da benim de beklentilerim bu rakamlarla yakınsamakta...
neyse oğlanla dışarı çıktım geldim endeks göçmüş ALARK biraz daha göçmüş. öncülük doğruymuş demek ki :). Türkiyede uzun vadeli yatırım yapmak çok zor. eğer hisse 700 lere gelecekse de pek bir şey kazanmış olmuyorsunuz... düşünsenize 140 ları sanırım 2 yıl önce gördü. eğer enflasyondur bilmemnedir he4saplasanız önümüzdeki sene 700 olsa ancak enflasyonu dövmüş olursunuz. yoksa piyasa sizi hep döver. kısa vadeciler mi bence sürekli ütülmeye razı olmaları gerekiyor. eğer bir voli vurup kalkıyorsanız bu piyasada kazançlısınızdır ama aksi takdirde voliden sonra sizi de volileyiverirler...
Pardon kuzu kim acaba ?