Volüm biraz olsun umut veriyor. Eylül sert geçebilir fakat bu vatan millet bükücüleri nereye kadar izin verir bilinmez. Çünkü utanmaz ölse bile ..ötüyle sakız çiğnemeye devam eder.
Printable View
Volüm biraz olsun umut veriyor. Eylül sert geçebilir fakat bu vatan millet bükücüleri nereye kadar izin verir bilinmez. Çünkü utanmaz ölse bile ..ötüyle sakız çiğnemeye devam eder.
68 e baskı amaçlı konulan 6 milyon lotu kapacak namuslu bir yiğit aranıyor...
Çok büyük bir vurgun peşinde olduğunuzun farkındayız. İnatlaştık, zerresini alamazsınız. Ne dümenler çevrildiğini S.P. ifşa etmese de biliyoruz...Bedellilerle anasını ağlattınız milletin, şimdi ölü fiyattan elindekini de almaya çalışıyorsunuz. Yuh olsun...
Ben çok güçlüyüm, 67 dan, hatta 66 dan bile kapattırırım diyor. Gücünü nereden aldığını biliyoruz... Bizde 66 ya yazıyoruz, ya nasip diyoruz...
Sapık 11-11 diyerek girdi karanlık odaya...
Gücünü aldığı şahısa defalarca yazdım zalimin zulmüne ortak olup vebal alma günaha dahil olma diye ama adamların tamamının kanına işlemiş soygun,vurgun,hırsızlık ve kul hakkını gasp edip yemek biz ne söylesek ne desek fayda etmiyor çünkü bunların tamamı Nemrut karakterinde insanlardır.. Nuh Peygamber ne yapsın...ytd..
65 kapattın diye aman çok üzüldük :( aptal adam, 65 olsa ne olur 75 olsa ne olur..
65 ve altı benim için fırsat olur...