Dışarıya tabi
Türkiye den kaçıyorlar. Gerçi Sabancı ailesi bile Malta vatandaşı olmuş üşkede, yabancı da haklı
Printable View
Yatırım tavsiyesi değildir :)
“Türkiye İstatistik Kurumu:
Türkiye genelinde ipotekli konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %410,2 oranında artış göstererek 57.811 oldu. Toplam konut satışları içinde ipotekli satışların payı %39,4 olarak gerçekleşti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkese merhaba. Yaklasik 16 aydir borsa ve eurobond yatirimi yapiyorum. Daha once de hisse.nete uye olmus fakat sessizce izlemekle yetinmistim. Ismim Gokhan, 31 yasindayim kismetse 40 yasinda finansal ozgur olmak icin pasif gelir yaratmaya calisiyorum. Twitter uzerinden de paylasimlarim var.
https://twitter.com/BayTutumlu
Burada ozellikle sn Dudu ve sn Cautionary nin paylasimlarini takip ediyorum. Umarim hepimiz hedeflerimize en kisa surede ulasiriz.
Cok tesekkur ederim vakit ayirip okudugunuz icin. Su anda esim de ben de tam zamanli olarak calisiyoruz. Ben ayrica bos zamanlarimda ek is yapiyorum bu yuzden tasarruf oranimiz hayli yuksek. Bunun surekli boyle gitmeyecegini(ozellikle cocuk olduktan sonra) tahmin ederek 2029 planini yaptim ama daha erken olursa neden olmasin tabii ki :)