Burgan dijital, müşteri temsilcisi 26.25 veriyoruz, pzt oranlarda düşüş bekleniyor dedi. Teşekkür ettim :)
Printable View
Burgan dijital, müşteri temsilcisi 26.25 veriyoruz, pzt oranlarda düşüş bekleniyor dedi. Teşekkür ettim :)
Ya delirttiler. Sabah bankayi aradim 27.5 veririm dedi. Oglen dijitalden aradilar...ee siz hesap acmissini para yollamamissiniz...size ozel oran verecegiz yuksek dedi. Aha dedim 30 geliyor. Dedi 26.75 veriyoruz. Dayanamadim...
Sizin bankanizda ciddiyet goremiyorum kafa mi yapiyorsunuz. Dijital sozum ona daha yuksek verecekti siz subedeb daha dusuk veriyorsunuz dalgami geciyorsunuz dedim. Hesabimi acil kapatmalarini talep ettim. Rezillik resmen bakkal gibi calisiyorlar. Ben o riski alip o bankaya tek kurus havale yapmam
Vakıf mt pazartesi oranlar 2 puan düşecek dedi. İnanmadım bakalım ne olacak. %23-24 e düşer dedi
Teb marifetli 24 ile devam ediyorum
Eylül ayının enflasyon rakamını ekim 3 .te açıklanacak.gerçek oranı açıklarlarsa. bu bankaların düşürdüğü oranlar tekrar yukarı yapar
Benim endişem oki enflasyon oranı alicengiz oyununa kurban gidecek. çok iyi beceriyorlar. bu zamlar hiç olmamış gibi bir oran çıkarbilir karşımıza.