Yanılmıyorsam 1000 lota 100 tl verecek...birisi oyle paylasmisti...ytd
Printable View
Yanılmıyorsam 1000 lota 100 tl verecek...birisi oyle paylasmisti...ytd
Arkadaşlar 2.45 den 20200 lot aldım. 1000 küsür lira zarar ettim, panik satışı yapmak istemiyorum ama sormak istediklerimde şunlar
1-) Hisseyi Pazartesi sabah açılıştan önce satış emri girersem temettüden yararlanabilirmiyim? Temettüyü aldım ve satış gerçekleşti diyelim, Aralık ayı içerisinde bedelsiz bölünme varmış bu bölünmeden yararlanabilirmiyim? Son olarak 2.45 maliyetli hissede stoplos olarak kaçı belirlemeliyim? 2 veya 3 ay içerisinde bu hisse 2.45 üzerini görürmü? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Lütfen yardım edin çok zor durumdayım :(
Pazartesi satarsan temettuyu de alirsinyalniz 229 fiyatla baz alınacak temettü fiyatı düştükten sonra .bedelsizden yararlanamazsın çünkü bölünmeden önce 1 gün öncesinde hesabında hisse olması lazım.....ytd
Bedelsiz bölünme demek. 100 tl yi bozup yerine 2 tane 50 tl lik küpür vermek demektir hemen atlamayın bence elinde hissesi olmayanlar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket 5,16 temettü ödeyecek yarım,MSGYO açılısta verdiği temettü kadar eksi açacak -% 5,16. Eger bedelsiz için alımlar gelirse prim yapar ,bedelsiz oranını %72,07 spk onayladı, şirket yetkilileri toplanıp bedelsiz dağıtım gününe karar verecekler 10 Aralık yada 15 Aralık gibide bedelsiz dağıtır....yatırım tavsiyesi değildir.Herkes pozisyonlarını bu duruma göre tekrar gözden geçirsin.Kuduz ölür,amma daladığıda öür....