Muhtemelen tahtacı da beklentileri bekliyor ama benim zoruma giden telefonları açmamaları. Tamam Pınar hanım ameliyat olmuş ama başka birine verebilirlerdi bu görevi.. kurumsallık anlamında benden bir eksi aldılar…
Printable View
Muhtemelen tahtacı da beklentileri bekliyor ama benim zoruma giden telefonları açmamaları. Tamam Pınar hanım ameliyat olmuş ama başka birine verebilirlerdi bu görevi.. kurumsallık anlamında benden bir eksi aldılar…
Tahtacı da basabiliyorsa aşağı bassın, akla karayı görelim… bakalım nereye kadar sıkıştıracak…
Arkadaşlar sonunda yatırımcı ilişkileriyle konuşabildim( sağlık sorunları varmış, geçmiş olsun) yönetim kurulu son yasa taslağından ve 18 marttaki eüaş ihalesinden dolayı beklentileri en geç 1 nisanda açıklayacakmış
18 marttaki ihale ne ile ilgili acaba?
Euaş ikili anlaşmalarla elektrik alim ihalesi duzenleyecek. Ihalede her bir kaynak için ( dogalgaz, yerli kömür, ithal kömür, yenilenebilir enerji) ayri ayri teklif verilecek.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
baskan dunya gazetesine verdigi demecte Irak'a 150 MW lik ihracatin 2023 kasima kadar devam edecegini soylemis.
bir kac gun once paylastigim haber linkindeki 500 MWin 150lilik kismi bizde demekki.
Ins 500 un hepsi bizde kalir ama konuyla ilgili herhangi bir aciklama veya haber goremedim.