-
Gelelim milyon dolarlık soruya bizde bölünmeden önce ve sonra bu tip hareketler yapacakmıyız tabii yapacagız yapıyoruz da 994 -610 hareketinde oldugu gibi bayrama kadar bayram bekliyorum dedim neden çünkü hala yükselendeyiz ama büyük ihtimal rsi mesela bunu onaylamıyacak yani negatif uyumsuzluk olacak ama fiyat çıkıyor olacak fiyat yükselip rsi de eski tepeyi geçebilirse olur bana sorarsan sanmıyorum ama fiyat bir şekilde çıkacak gibi duruyor ve süreç bölünme zamanına 1 aydan daha fazla bir zaman varsa ben bu çıkıştan sonra bir dip daha görüp daha sonra eski zirvenin geçilme olasılıgını düşünüyorum
-
Bu süreçte senin stratejin ve önünde bir şablonun varsa ve ona sadık kalıp hareket ediyorsan ve bunun sana kazancı varsa dogru yoldasın bir şey yapmıyorsan veya yapamıyorsan sadece bekleyip rüzgarda yaprak misali isen yapacak bir şey yok
-
Adını hatırlamadım birileri beni eleştirmişti bir arkadaşta bu nasıl biline bilir demişti mesela adam haklı nasıl bilinebilir şimdi benim tarzım şu teknik analizden faydalanarak yapısal analiz yapıyorum burda işlemim bittiginde grafik üzerinde yaptıgım tespiti gönderecegim o zaman bu arkadaşlar aaa ne kadarda kolaymış biz neden emek harcayıp bir şeyler ögrenmiyoruz diyecektir
-
Bide ben yatırımcıyım diyenler var çok ucuz almış hep tutacak birader 50 liradan 1000 lira olmuş 1yılda daha ne olacak bak endeks olsun ekonomi olsun gümlemiş birazda üsten satayım sattıgımın altından daha çok alayımı dene alıncak tutulacak ve satılacak zaman diye bir şey var kaçmıyor bitmiyor ne zaman istersen alırsın
-
1000 den 600 e düşmüş sonra 780 olmuş hissede 5kuruş kazanamadı isen kendini sorgula ama adına yatırmcı deme zaten mecburen yatırımcısın bu piyasalar hep böyle gitmez ki şu an herşey kötüye gidiyor gibi bi yakalanırsın paran pul olur 1 kac sene uflar puflarsın pskolojin ve aile hayatın bozulur kısacası artık borsada kolay para kazanma dönemi bitti ister kabullen ister kabullenme
-
Yazmıyacaktım fikir soran olunca yazdım dedigim gibi ben kazanıyorum kimin ne yaptıgı beni ilgilendirmez kısa bir süre daha burdayım yazar mıyım yazmaz mıyım bilmem çıktıgım zaman bereket versin der giderim biriniz bin olsun.....
-
Bugün zaten ülkemiz ve dogal olarak borsamız adına kötü olması muhtemel hoş olmayan bir durum söz konusu pzt bizim içinde malesef kötü olabilir bakalım tahtacı yola çizdigi yoldan mı devam edecek yoksa yeni bir yol mu çizecek izleyip görecegiz
-
Hisse adına böyle zamanda brütte olması büyük şans......